Hirdetés
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen alaplapot vegyek?
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
fesii
aktív tag
Sziasztok!
Nem ez teszi ki a fő érdeklődési körömet, de kicsit olvasgatok, kicsit binancezek pár dollárral.
Egyenlore nem igazán értem így naivan, hogy miért olyan jó ez.
Azt értem hogy elvileg nem függ a kormányoktól. Ahhoz képest mégis azt várja mindenki hogy jövő héten trump vagy Powell mit mond. Ilyen téren nem igazán érzek különbséget egy sima részvény meg a bitcoin között.
A bitcoin elvileg egy fizető eszköz akar lenni ha jól tudom. Azt hiszem olvastam hogy valamelyik csatorna díját már bitcoinnal is lehet fizetni. Azt gondolnám hogy ilyen dolgokra indul meg az árfolyam , de úgy látom hogy inkább a politika mozgatja…
Egy Apple részvénynél ha kidobnak egy új telefont és az fogy akkor emelkedik a részvény ára mondjuk.
A bitcoin értéke függ a bányászat sikerességétől? A
bányászatròl végképp nincs fogalmam…
Vagy mi adja az értékét a hiten kívül.
A titkosítás blokk lánc stb részét ugyerzem nagyjából értem.
Bocs a kocsit bugyutább meg le egyszerűsített felvetésekért de a heuréka érzés minden nap nem hogy közelebb lenne hanem inkább távolodik.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Domainekkel kapcsolatos kérdések
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Xbox Series X|S
- Proxmox VE
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Motorola razr 60 ultra 16/512GB PANTONE Mountain Trail 6 hónap garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD RTX3060 12GB!
- DeLL Precision 5560 Munkaállomás Intel Core i7-11850H/32RAM/512SSD/RTXA2000/FULL HD IPS kijelző
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Új Honor X7d 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- Xbox One / Xbox Series játékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest