Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
morzsol
aktív tag
Sehogy sem jó ez. Már volt egy pár ötletem, ami miatt az egész dől a saját dugájába. De próbáltam a legrövidebbet megkeresni, eddig azt írtam.
Úgy gondolom, azzal indolkolnának, hogy az atomokat (a lantan(o)idákat) gerjesztik a képernyőből kiáramló elektromágneses hullámok. A gerjesztett atomok nem túl stabilak, az elektronok legerjesztődve a felvett E-t kisugározzák. És innen jönne egy tonna buktató. Csak a legvadabbat írom:
''Ideális'' esetben, ha minden úgy működne, ahogy ők állítják, akkor a 2 gömb(?) feltétele után nem látnánk semmit, mert a belőlük kiinduló (ellentétes fázisú Úúúu!) elektromágneses hullámok kioltanák a képernyőből kiinduló elektromágneses hullámokat, a KÉP-et... és így (szerintük) minden probléma meg is oldódna! (Na, ezt csak magas labdának szántam! - De élvezem!)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vírusirtó topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Assetto Corsa Rally
- Tippmix
- További aktív témák...
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- KOORUI N07 Monitor 27"/4K/60HZ
- Acer Nitro XV240YPbmiiprx Gaming monitor, 24", IPS, 165Hz, 1920x1080, FreeSync, HDMI, DP
- Garanciális, számlás LG 25UM58-P ultraWide gamer monitor leárazás!!!AkciÓÓ
- 65" Interakti Érintőképernyős Full HD Monitor -Panasonic TH-65LFB70E - Több db
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, szép állapot 87% akku (323 ciklus)
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest