Új hozzászólás Aktív témák
-
morzsol
aktív tag
Sehogy sem jó ez. Már volt egy pár ötletem, ami miatt az egész dől a saját dugájába. De próbáltam a legrövidebbet megkeresni, eddig azt írtam.
Úgy gondolom, azzal indolkolnának, hogy az atomokat (a lantan(o)idákat) gerjesztik a képernyőből kiáramló elektromágneses hullámok. A gerjesztett atomok nem túl stabilak, az elektronok legerjesztődve a felvett E-t kisugározzák. És innen jönne egy tonna buktató. Csak a legvadabbat írom:
''Ideális'' esetben, ha minden úgy működne, ahogy ők állítják, akkor a 2 gömb(?) feltétele után nem látnánk semmit, mert a belőlük kiinduló (ellentétes fázisú Úúúu!) elektromágneses hullámok kioltanák a képernyőből kiinduló elektromágneses hullámokat, a KÉP-et... és így (szerintük) minden probléma meg is oldódna! (Na, ezt csak magas labdának szántam! - De élvezem!)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (LS49A950UIUXEN) 5K DUAL QHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- LG curved Monitor 38 coll
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG (LS27FG810SUXEN) 4K OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite Megkímélt állapot 100% akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest