Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP EliteBook / ZBook topik
- Apple asztali gépek
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
Új hozzászólás Aktív témák
-
ugux
tag
Sziasztok,
Nem tartozik szorosan ide, de talán mégis.
Van egy FM2+-os alaplapom, csak SATA csatival, tehát IDE nincs rajta, viszont van IDE DVD íróm, és vettem is hozzá egy átalakítót. (mindkét irányban működik, elvileg)Tápot kap az adapter, mert világít a kis piros lámpa rajta, tápot kap a DVD mert ki tudom nyitni az ajtaját. Sata kábelt rákötöm, de sem a BIOSban sem a windowsban nem ismeri fel. Próbáltam IDE winyóval is, de ugyan ez a helyzet.
itt az első képen lévőről van szó.
[link] -
ugux
tag
Sziasztok,
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Van egy Gigabyte GA-F2A88XM-DS2 alaplap, egy AMD A10-5800K. procival.2x4 GB Crosair Veng. 1600Mhz-es memóriát használtam vele, és ment minden rendesen.
A héten kicseréltem ugyan ilyen ramokra csak nem 1600, hanem 1866-os darabokra. A gép azóta is rendben elindul, működik a win8.1, és minden, DEAz UEFI DUALBios-ba nem tudok belépni, mert mindig lefagy a DEL megnyomása után. Bejön a kék képernyő, néha a menüket is látom, de nem reagál a Billentyűre (PS2-es) és az egér is halott.
Mi lehet ennek az oka? Van ilyen tapasztalat? Keresgettem neten, ott irtak olyanokat, hogy dugják át máshová az USB eszközöket, meg ilyesmi, de nálam ezek nem változtak, csak RAM csere volt. Lehet hogy az okozza?
Illetve másik kérdés...elindul úgy a gép BIOS-ig, hogy nincs betéve egy RAM modul sem az alaplapba?köszi
-
ugux
tag
Sziasztok,
Van pár menupont venti szabályozásnál ami nem világos, tudnátok segíteni?
CPU Hűtő - Arctic Cooling Alpine 7 GTBIOS - Pheonix Award
Menüpont: PC HEALTH/
- PWM Start temp (most 34 fok)
- Start PWM Value (0-127) - Most 38
- Slop PWM Value - most 2
- Delta Temp (C) - most 2az kérédés, hogy ez most így jól van-e beállítva, illetve, hogy pontosan melyik menüpontban mit szabályozok. (főleg az utolsó 3 érdekelne) Most próbálgatással állítottam be ezeket az értékeket.
Köszi a segítséget előre is. üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- Kingstone Fury DDR5 16GB 6000Mhz 2x8GB
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Crucial Pro 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest