Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
akaido
addikt
válasz #25954560 #48 üzenetére
Így szoktam én is. Két boot+ bios .rom-os floppyt készítek, mert az nem egy aluszékony pofa...
Ki fogom próbálni az itt olvasott partíciórós ill. RAMdrive-os BIOS fissítést is. Persze csak akkor ha szükség lesz rá, mert ''fölöslegesen'' nem frissítek biost.Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
-
akaido
addikt
BIOS ügyileg ez volt az első ilyen ''kemény'' művelet, de most már menni fog, ha lesz hasonló.
BIOS-t már frissítettem többször is, de AWARD és AMI BIOS ilyen kicserélése ez volt az első.
A flashelt BIOS képe a hagyományos egymás alatti menüpontosra változott a felső menüsoroshoz képest, de nem zavar, mert szükség volt arra gépre, amire már a win98-at is felraktam.Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
akaido
addikt
Köszöntem!
Már volt is egy bios uniflash, aminek nyomán a BIOS nyelve japán ( vagy kínai ) lett, így a fontosabb bios bállításokat nem tudom elvégezni, így lassúcska a gép, de műxik! Lehet, hogy valamit elszúrtam?Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
akaido
addikt
Adott egy probléma: egy MSI 6119 SLOT1 BX-chipseteslapban AMI BIOS helyett AWARD BIOS lett beírva(a boot képernyőn-->ez még megy PCI VGA zsugával- ugyanis az AWARD BootBlockBios felirat látszik. A kérdés: az uniflash progival meg lehet oldani a fent említett bajt?
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest