Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- OLED TV topic
- Sapka nélküli processzorok garanciával
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Studio_S4
csendes tag
Hátha tudtok segiteni.
Adva van egy DELL Latitude CpI-366Mhz laptop. Egyszer csak valamilyen ismeretlen ok folytán elfejtette a BIOS beállitásokat (resetelõdött?) Ez nem gond, csak az, hogy azóta jelszót kér az induláshoz, holott soha nem volt semmilyen alaplapi jelszó beállitva. Biztos sokan azt hiszik, hogy én elnyomogattam valamit, de nem igy van. Nem vagyok láma, tudom mit beszélek.
A Dell service persze 25e+áfa jó magyar forintért hajlandó lenne kiszedni ezt, de elõtte meg akarok próbálni pár alternativ megoldást ha létezik. (alaplapi elem, vagy aksi lelohasztása - bár belenéztem, s ilyet nem találtam.)
Ha tudtok, segitsetek hátha van valakinek tapasztalata már ilyesmivel
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkalmi vétel! Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest