Új hozzászólás Aktív témák
-
Lokii
aktív tag
Pikari és Rowon:
Ingyenes videókon is van hirdetés. Majd lecsekkolom hogy az enyéimen van e , benchmark gameplayek , konkrétan rendes játékmenet rivatunerral
ez más egy fitness YouTuber, Jason Blaha , pont reklám kimaxolás miatt csinálta mindig pár másodperccel többre mint 10 perc
Rowon régebbi:
Bocsi figyelem zavarom van valamennyire ezért válaszolok ilyen későn, pont ezért jók a magazinok . Mi nem dobtuk ki CD/DVDket, műanyag lemez tárolóban vannak tárolva, game és pc magazinok talán padláson másik tanyán
Myvip is jó volt , meg jó is , még létezik. Mondjuk inaktív hely.Annak is volt flash játék részlege
hotdog.hu-hoz eléggé hasonlított igen. Mondhatni az Interpals hazai megfelelői csak még jobbak voltak a medál és profil rendszerek miatt. Myspace volt ilyen
-
Lokii
aktív tag
Én 24 éves vagyok , néztem régi Ati vs Nvidia 2000res évek eleji összehasonlítást, nem volt rossz, tomshardwareon vagy anandtechen volt. Na meg PC és game magazinok, őszintén szólva örülök hogy chip EU van még e formátumban de Németeknél és USAban sokkal nagyobb a választék noha 1 game magazin ott is leállt júliusban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- iPhone topik
- BestBuy topik
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest