Új hozzászólás Aktív témák
-
oszkardesign
csendes tag
Hello, csak olvasgattam ki mivel probalkozik otthon a nyomtatofej tisztitasaval, elmondom en hogy szoktam,es ez nekem mindig bejon. A forro viz az stimmel de en nem mindig aztatgatom hanem a nyomtatofejre iranyitom a tussolocsovet nagy nyomason es nagy hofokon,es ez par pillanat alatt behatol a fej belso szerkezetebe es oldani kezd, hat aki megteheti forditott ozmozis vizzebe is aztathatja, meleg vizbe, de nyomas hatasara beindul a dolog, amit utan szoktam az hogy megprobalom kiszivatyuzni az elotte belefecskendezett tintat, ezt mindenki teheti kenye kedve szerint porszivotol kezdve refill kitbe talalhato eszkozzel, a lenyeg hogy ki kell szivni belole a tintat addig amig nem jon lathatoan, es meg egy dolog a fejhez ne nyuljunk semmi erdes dologgal mert akkor annak lottek,eppen erjunk hozza egy finom torlokendovel mac, kb enyi nekem mindig bejott, ha csak az elektronika mar meg nem ment, na kivancsi leszek masnak is ez mukodik-e
sok sikert a mikrohoz meg az ecethez is
az ion vizhez meg foleg
Új hozzászólás Aktív témák
- Baby design smart sportbabakocsi
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 16/1TB QUADRO P520 2GB FHD
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged