Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• oszkardesign

csendes tag

Hello, csak olvasgattam ki mivel probalkozik otthon a nyomtatofej tisztitasaval, elmondom en hogy szoktam,es ez nekem mindig bejon. A forro viz az stimmel de en nem mindig aztatgatom hanem a nyomtatofejre iranyitom a tussolocsovet nagy nyomason es nagy hofokon,es ez par pillanat alatt behatol a fej belso szerkezetebe es oldani kezd, hat aki megteheti forditott ozmozis vizzebe is aztathatja, meleg vizbe, de nyomas hatasara beindul a dolog, amit utan szoktam az hogy megprobalom kiszivatyuzni az elotte belefecskendezett tintat, ezt mindenki teheti kenye kedve szerint porszivotol kezdve refill kitbe talalhato eszkozzel, a lenyeg hogy ki kell szivni belole a tintat addig amig nem jon lathatoan, es meg egy dolog a fejhez ne nyuljunk semmi erdes dologgal mert akkor annak lottek,eppen erjunk hozza egy finom torlokendovel mac, kb enyi nekem mindig bejott, ha csak az elektronika mar meg nem ment, na kivancsi leszek masnak is ez mukodik-e :)) sok sikert a mikrohoz meg az ecethez is :C az ion vizhez meg foleg :Y

Új hozzászólás Aktív témák