Hirdetés
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Fujifilm X
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszkardesign
csendes tag
Hello, csak olvasgattam ki mivel probalkozik otthon a nyomtatofej tisztitasaval, elmondom en hogy szoktam,es ez nekem mindig bejon. A forro viz az stimmel de en nem mindig aztatgatom hanem a nyomtatofejre iranyitom a tussolocsovet nagy nyomason es nagy hofokon,es ez par pillanat alatt behatol a fej belso szerkezetebe es oldani kezd, hat aki megteheti forditott ozmozis vizzebe is aztathatja, meleg vizbe, de nyomas hatasara beindul a dolog, amit utan szoktam az hogy megprobalom kiszivatyuzni az elotte belefecskendezett tintat, ezt mindenki teheti kenye kedve szerint porszivotol kezdve refill kitbe talalhato eszkozzel, a lenyeg hogy ki kell szivni belole a tintat addig amig nem jon lathatoan, es meg egy dolog a fejhez ne nyuljunk semmi erdes dologgal mert akkor annak lottek,eppen erjunk hozza egy finom torlokendovel mac, kb enyi nekem mindig bejott, ha csak az elektronika mar meg nem ment, na kivancsi leszek masnak is ez mukodik-e
sok sikert a mikrohoz meg az ecethez is
az ion vizhez meg foleg
Új hozzászólás Aktív témák
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Ukrajnai háború
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politikai mémek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Oppo A54s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest