- Milyen videókártyát?
- Videószerkesztés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bentamas
csendes tag
Vitatott akciós leptopok raktàron... a bb honlap szerint.
A rendelés alatt tovàbbra is késik felirat. -
kall
csendes tag
válasz
Dareiosss #36 üzenetére
ööö, ők (a bestbyte) vették le a pénzt a számládról? Azt hittem, te utaltad át nekik.
Az automata visszaigazolás valóban nem jelenthet szerződéskötést. Ennek egyik alapvető oka: szinte minden webáruházi készlet hajnalban frissül, mert a napközbeni frissítések percekre lefagyaszthatnák a webáruház rendszerét. Namármost, ha pl. hajnali 5 órakor van még 2 db egy adott termékből, és az nap közben elfogyott, attól te aznap este 8 órakor még úgy látod, hogy van készleten, tehát simán befoglalod és érkezik is neked egy automata visszaigazoló mail. Pedig hát nem is lehet nekik olyan már.
Ennek ellenére engem is érdekel, hogy milyen vége lesz annak, ha végigjárod az utat (bár magáról az útról sem tudok most hirtelen túl sokat), csak kérlek, maradj tárgyilagos, mert úgy tanulhatunk csak belőle.
-
Dareiosss
senior tag
Akik porul jártak, nézegessék ezt a fórumot, mert írni fogom, ha történik valami.
-
szeszilke
csendes tag
válasz
beniszili #33 üzenetére
Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 6.§ (2) szerint, a szolgáltató köteles az igénybe vevő megrendelésének megérkezését az igénybe vevő felé elektronikus úton haladéktalanul visszaigazolni. Amennyiben e visszaigazolás az igénybe vevő megrendelésének elküldésétől számított, a szolgáltatás jellegétől függő elvárható határidőn belül, de legkésőbb 48 órán belül az igénybe vevőhöz nem érkezik meg, az igénybe vevő mentesül az ajánlati kötöttség vagy szerződéses kötelezettség alól.
Ha a visszaigazolás hiánya mentesíti a vevőt a szerződéses kötelezettség alól, akkor a visszaigazolás szerződéses kötelezettséget jelent.Az a baj, hogy ők ezt egyáltalán nem akarják elismerni, de nem is érvelnek semmi mellett, vagy ellen, csak annyit hajtogatnak, hogy a kompenzációs ajánlatukat tudják fenntartani.
-
donatel
tag
válasz
Dareiosss #31 üzenetére
Érdekes eddig a bestbyte honlapján a rendeléseim menüben az írta ki az ASUS g551jw rendelésemre hogy ez elérhetőség 1-3 nap most meg azt írja ki hogy késik. Valamint ha rámegyünk erre az akciós laptopra akkor igaz hogy nem lehet rendelni nincs ára de most már nem csak a központban jelzi hogy van raktáron hanem az allee és váci úti boltban is.
-
bentamas
csendes tag
-
kall
csendes tag
válasz
szeszilke #23 üzenetére
utánajártam: egyetlen darab van náluk, kifutó, utolsó modell.
amint vki megrendeli eltűnik a kínálatból (reményeim szerint).
viszont én is nagyon hiányolom, hogy nincs kiírva: egyetlen db, vagy hogy limitált darabok, vagy hogy csak az x db-os készlet erejéig, vagy akármi. mert ez így gáz.amúgy a tableteknél nagyobb az ár mozgástere, mint a notebooknál.
-
beniszili
újonc
válasz
szeszilke #23 üzenetére
Nem irreális a mi esetünkben sem volt az, csak szerintem egyszerűen túl nagy érdeklődést váltott ki, amire nem számítottak, így szépen kitáncoltak az egész mögül...
Nekem még néha mindig felhozza a gépet bal oldalt a menüben a régi árat áthúzva és melléírva 210.000-es árat, csak nem lehet megvenni. -
kall
csendes tag
válasz
szeszilke #16 üzenetére
Na igen, elvileg okt 30-ig tartott volna az akció, ha nem rontják el végzetesen pár termék beárazását.
A 40% eltérés egy notebooknál a piaci ártól abszurd. Nyilván beleférne egy bútornál, szemüvegnél, stb., de a notebooknál pár %-os haszonkulcs van csak csupán a termékeken. De sokszor 0 %, és a gyártói visszatérítésben bíznak.
Persze ezt egy átlagos vásárlónak nem feltétlen kell tudnia. Vagy mégis? Erre írtam, hogy senki nem ad pontos választ, max. egy bíró hoz ez ítéletet. Meg ugye vasárnap amúgy is esélytelen megtudni bármit. Részvétem neked is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest