- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Melyik tápegységet vegyem?
- Videószerkesztés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Hővezető paszták
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Nem a hiány, hanem a bígért elmaradása. Ezen a készüléken, már három hónapja legalább a 15-ös droidnak kellene mennie. Három hónap, fél év egy ilyen termék életében nem kevés idő.
Mondom ezt annak ellenére, hogy teljes megelégesdéssel használom az S21-em.
Viszont ha eljön a csere ideje, nem tudom mi lesz. Ha maradok samsung vonalon , lehet egy A56 lesz belőle. Nem érzem az S szériában már hogy annyival többet adna. Ez a frissítési mizéria, csak ráerősít erre. -
Ricardo
titán
"Samsung azt mondta, hogy az android 16 mar iden kijon, gyorsabban mint a korabbiak."
Ez megnyugtató minden S21 tuljdonosnak. Akinek ez az utolsó frissítése.
Igen négy éves telefon, amit sokan lecseréltek már és sokan le is fognak talán a közeli jövőben. Pont ezért nem lenne mindegy hogy az utolsó egy évben, vagy az utolsó két hónapban használja valaki a legfrissebb szoftver verziót.
-
tomboy0013
veterán
Szerintem a rendszer egyszerűsége miatt jobb választás a Pixel iPhone után. A támogatás is a Google-nél a legjobb Android fronton, ugyanis nemcsak az számít meddig kap támogatást az adott eszköz, hanem az is mennyire megbízhatóan jönnek a frissítések hónapról hónapra, hosszú éveken keresztül és ezeknek a minősége sem mindegy. De pl az sem, hogy egy becsúszott szoftveres hibát mennyi idő alatt orvosolnak, tapasztalatom szerint a Google ebben is elég jó. Aki megszokott egy szintet etéren, annak nem fér bele pl. az sem amit jelenleg csinál a Samsung Android 15 fronton (még a fanok is nehezen nyelik le ezt a mértékű csúszást).
Az, hogy jobb hardver van benne sem fedi a valóságot. Erősebb az SoC, gondolom ezt szeretted volna írni, egyéb hardveres téren pariban vannak, pl kijelző.
Meg szerintem felhasználói élményben is eltérnek, nekem a Pixel rendszeranimációi is jobban egyben vannak, ezen a téren közelebb van az iPhone szoftveréhez.
Új hozzászólás Aktív témák
ma “A legújabb A-szériás telefon a Google AI megoldásaival verhetetlen áron” - állítja a Pixel 9a-ról a sajtóközlemény.
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest