Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeBee73
veterán
válasz
Devid_81 #19592 üzenetére
Nos, hozzuk meg a kedvet hozzá.
Ide tessék beregisztrálni, a bal alsó sarokban tatlálható a "Fórum" gomb. Regisztrálás után elérhető az "Adok-veszek-vesztegetekbeszélgetek topic, ott a hímivarú kollégák el fognak időzni, úgy vélem.ITTMEGMIKORLESZMÁNMEGAKÉTEZERIZÉLUSTABANDAHE'? Így nem merek berúgni teljesen.
MOD: #19598: Vennél belőle RAM-ot.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
Devid_81 #19423 üzenetére
(Karbid) Nekem is hasonló vandál gyerekkorom volt. Bár még nem vagyok 30 se tehát még gyerek vagyok. Nem minden fiatal fácsebúkozik ki mindent meg stb, de pl Én már idős vagyok ahhoz, hogy dizsibe menjek, de itthon üléshez meg állati fiatal. Pont ezért csinálok házibuli!
Persze nem a korombeliekkel csak párral. Inkább idősebb korosztállyal. Ők egy kicsit normálisabbak mint a jelenlegi 16-21 akiről Te is beszélsz...vagy mi. Na mindegy.
-
TeeBee73
veterán
válasz
Devid_81 #19391 üzenetére
Majd kaptok még egy képet, ha felriadtak. De semmi fehérneműst, nem vagyok strici.
(Bigyis-ciciset majd linkelek a többi apuka leányáról.)Most meg elszaladok sörért.
Beeee!
MOD: Stylewars_kp: Ha látnád, milyen fordított kereszt van a jobb vádlimra tetoválva...
Kb.: Pont ugyanez.Szeressük' a Hypocrisy-t.
-
TeeBee73
veterán
válasz
Devid_81 #19380 üzenetére
Bzmg, ott fekszik mellette a pasija. Őt most keltsem fel, és zavarjam el a pitsába?
Amúgy, ez is csak egy félrenyalt hajú 50 kilós takonypóc. Ha egy mázsás tarkopasz kölök lenne, azt mondanám, jól van. De egy huszonéves srác ne aludjon már be 3 pélesztől meg egy sörtől. Aztakirelejzumát!. Ehhh...
MOD: #19385: PindurAnna: Diplomaosztó volt az utóbbi pár percben. Csak nem védte meg időben.
-
Devid_81
félisten
válasz
Devid_81 #18944 üzenetére
Igazat megvalva nem kovetem mar a nevnapokat egy ideje.
Itt nem is szokas...meg otthon se vittem ezeket tulzasba.
A csaladi szuletesnapokat is csak honapra tudom behatarolni...az unnepek meg loszart sem ernek ebben az orszagban ha fos melohelye van az embernek....szal azokat sem kovetem mar.
Szoktam mondani a kollegaknak a "same shit different day"... -
fero02
nagyúr
válasz
Devid_81 #18916 üzenetére
Csak eleve baromság hozzákezdeni. A komoly berendezésekkel és hozzáértő kezek által reflow-olt cuccok is igen kis % maradnak tartósan jók, végleges megoldás és legtartósabb megoldás mindig a reball. És a buta emberek ezt nem képesek felfogni, hogy 2 reflow ára ugyanannyi, vagy néha még több is, mint egy reball...
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
Devid_81 #18811 üzenetére
Nem baj, azért igyál meg egy felest, nehogy kiszáradj
(#18815) Stylewars_kp
(#18816) moha bácsi Na az ilyet soha nem értettem..miért jó ennyire összenyomni a melleket egy bikinibe? Én elég nagy "adottságokkal" rendelkezem, de nagyon kényelmetlen az ilyen ruha vagy bikini
Jupijájééé túl éltem a nagy családi banzay-t nálunk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest