- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Apple asztali gépek
- Google Home/Nest
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SipiBcs
őstag
A kutyát sem érdekli a 27.000
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
SipiBcs
őstag
Valakinek szüksége van-e egy Samsung S4 szilikon tokra?
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
SipiBcs
őstag
Kész vagyok! FB videó.. másikat nem találtam!
-
SipiBcs
őstag
válasz Morris #26718 üzenetére
Olvastam!
De azt is, hogy ez sem tökéletes... sajnos az ábra szerint még mindig az LG az erősebb smart oldalról. Eddig én hanyagolni akartam a Sony-t, mert hogy nem játszik le mkv-t, viszont az új szériában már ezt is elérhetővé tették. Megjelenítésben szerintem a legjobbak, viszont szolgáltatásban meg az LG felé húz a szívem!
-
SipiBcs
őstag
válasz moha bácsi #26712 üzenetére
... és felvettek!
-
SipiBcs
őstag
Eladó wifis router valakinél van-e?
Nem kell csúcsszuperhigh készülék. Tudja kezelni a 60/30as netemet, meg ne legyen csigabiga a wifije. Az sem baj ha nem úgy néz ki, mint amit lehánytak...
Köszike!
-
SipiBcs
őstag
Morris látom küzdesz a tévéddel....
[ Szerkesztve ]
-
SipiBcs
őstag
Eső nélkül nincs szivárvány!
Jah... de van!
-
SipiBcs
őstag
Én is keresek!
-
SipiBcs
őstag
Bepunnyadtunk??
Be...
Mert mindenki emészti a bejgli maradékot meg a lencselevest malachússal...
Sosem lesz 30k
-
SipiBcs
őstag
Ma vírusírtottam... de ha ezzel hamarabb találkozom
-
SipiBcs
őstag
A Tamásoknak és Dávidnak utólag is boldog névnapot, a roszcsont fórumlátogatóknak Boldog Új Évet kívánok!
-
SipiBcs
őstag
De legalább nem fogyatékosok a topiclakók!
-
SipiBcs
őstag
Megúsztam néhány öltéssel meg egy tetanusszal a seggembe!
-
SipiBcs
őstag
válasz fero02 #25631 üzenetére
Bazz... éppen írtam egy cikket a buldog kalácsonyról... benne a Vészhelyzet új részéről, mikor apuka szétbassza a kezét a fenyő befűrészelésénél...
Hát bazz nem velem történik meg??
Szétbasztam a kezem takarítás közben, irány a sebészet
[ Szerkesztve ]
-
SipiBcs
őstag
Menjünk kocsmázni!
-
SipiBcs
őstag
válasz Sirandrish #25054 üzenetére
Jobbulást!
Én már talán kikeveredtem belőle, de ha holnap melózni kellene, akkor meg is halnék. 1 órát fent vagyok... egy órát feküdnöm kell... még nem oké a szitu!
-
SipiBcs
őstag
válasz Sirandrish #25044 üzenetére
Én kérek elnézést!
Halaszthatatlan délutáni egészségügyi alukálhatnékom volt!
-
SipiBcs
őstag
válasz PindurAnna #25023 üzenetére
Jahogy te most a fogdokinál "unatkozol" Jahkérem... a fájdalom mellé képzeld el a 30k táblát, máris jobb lesz!
-
SipiBcs
őstag
válasz Sirandrish #25003 üzenetére
Wekekekekekeeeee
-
SipiBcs
őstag
Amateur
-
SipiBcs
őstag
mindenki vár erre az 5re
-
SipiBcs
őstag
Panna meg jómunkásasszony....
mielőtt kapnék egy nyakast
-
SipiBcs
őstag
Omg... picit nem nezek ide és 170 hsz.
Devid jómunkásembör
-
SipiBcs
őstag
válasz public73 #24659 üzenetére
Lófax... csak adiads és Neki cuccok mellett ilyen van a polcon
Egyebiránt elírtam természetesen, de javamra legyen írva már nyösztetett a kedvesem, hogy vele foglalkozzak, ne a fórummal
-
SipiBcs
őstag
válasz grozam #24639 üzenetére
Tápot momentán nem tudok normálisat, csak kukába valót, azt meg az ellenségemnek sem kínálom!
A ramok kissé vegyesek:
2x2 GB 1033MHz Kingstone
2x2 GB 1333MHz Kingstone
Ne kérdezd, hogy ez miként sikerült neki! Elviekben valami hűtés is van a ramokon
Merjetek nagyot ámodni: Meglesz a 100k is!
-
SipiBcs
őstag
válasz Tybee21 #24465 üzenetére
Szeretik, igen.
Engem az riasztott el, hogy 150 ezret le kell rakni óvadék címen, ami valójában kaúció... na most ki a fakkomnak van ennyi pénze, ha próbál okoskodni albérlet címén??
Vagy csak én vagyok ennyire csóró??
-
SipiBcs
őstag
válasz forintuser #24401 üzenetére
Tyűűűűű...
Mondanám, hogy licitáljunk a monitorodra, de ezúttal ünnepélyesen lemondok az elsőségemről.
Az ex-sárkány más megoldást kerestetett velem, max. ha visszatáncol, akkor megmondom neki, hogy így járt!
[ Szerkesztve ]
-
SipiBcs
őstag
válasz Zodicus #24372 üzenetére
Van itt egy két érdekesség!
Azért ott 7.20 környékén lehidaltam az emberi érdektelenségen, de előtte is volt olyan amikor addig ütöttem volna a delikvenst amíg mozog... már ha ki tudott szállni a kocsiból..
De ahogy elnézem ezek rendszeresen továbbhajtanak... szarnak se a balesetre!
[ Szerkesztve ]
-
SipiBcs
őstag
válasz ZetorGumi #24367 üzenetére
Momentán én is inkább büngyürgetem a csajom testrészeit, mint a boot sebességmérő bencmarkot... Meg majd elkezdem kikapcsolni a win ilyen - olyan szolgáltatásait és természetesen a végén összeomlik, mert fasz vagyok
-
SipiBcs
őstag
Akkor indulhat a boot (e) penis méregetés!
De akkor ebben az esetben rakok fel egy friss 8.1-et és a lapomba beépített gyorsindítást használom! KB 2mp 3770K-val, SSD-vel!
-
SipiBcs
őstag
válasz Devid_81 #24361 üzenetére
Amennyire n tudom az asztal megjelenése csak "kamu", merthogy utána még dolgozik a proci rendesen, építi a különböző dolgokat, ellenben a régebbi win-ekkel. Csak azért rakták előre az asztal megjelenéséhez szükséges dolgokat, hogy a paraszt júzer örüljön, hogy milyen gyorsan betölt a win.
Ellenben a leállításnál ugye az áramtalanítás előtt szépen akkurátusan le kell mindent bontson, hogy ne sérüljenek a szarjai...
-
SipiBcs
őstag
Valakinek nincs véletlen egy kölcsön monitorja néhány napra - hétre? Vagy esetleg egy szuperolcsó, eladó lcd monitor esetleg az asztal alatt amitől megszabadulna?
Ajánlatokat "csóró vagyok, mert a kocsit kellett átíratni" jeligére kérnék privátban!
Köszönöm!
-
SipiBcs
őstag
-
SipiBcs
őstag
-
SipiBcs
őstag
válasz littlelion21 #23865 üzenetére
Fél nap kellett mire leesett b+
-
SipiBcs
őstag
De csak ahhoz kell villáskulcs!
Na jó ez túlzás. Egy 8-10-13-17-19-es csillagvillás készlet, egy kalapács és egy kombinált fogóval mindent meg lehet rajta szerelni. Érdemes egy pajszert és egy erős drótot berakni a csomagtartóba, tutti 3x körbegurulod a földet!
-
SipiBcs
őstag
Eladó processzor! Tessék eeeevinni!
-
SipiBcs
őstag
Help Me!
Szétesett a proci hűtésem ventillátora!
Azt sem tudom merre induljak el. Létezik ehhez csak venti? Csak eredeti megy bele a csavaros felfogatásba vagy ez szabvány és tudok bele rakni más gyártó 9,5 cm-es ventijét? Guglizok vadul, de nulla eredménnyel!"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
SipiBcs
őstag
válasz moha bácsi #23570 üzenetére
Lassan már ki sem kellene pakolni a dobozokból!!!
-
SipiBcs
őstag
válasz moha bácsi #23568 üzenetére
Te merre?? Lefoglal a pelenkázás? (vagy annak gyakorlása?)
-
-
SipiBcs
őstag
Vegyetek sárkányfű helyett procit!
-
SipiBcs
őstag
válasz Tybee21 #23220 üzenetére
Nekem picit soknak tűnik legalábbis a tavasz-ősz 8-9 hónapjára. Télre reális lehet, de nem hiszem, hogy a fűtött 3-4 hónapot ennyivel kellene kompenzálni. Persze belváros... kérdés hogy akartok-e feltétlenül odaköltözni
[ Szerkesztve ]
-
SipiBcs
őstag
válasz Devid_81 #22829 üzenetére
Ezt beszéljük újra, ha már a driverek és miegymás nem működnek és már véresre tépted a körmöd! Na meg a kurvának is kurva lesz az anyja!
Sok sikert az SLI-hez!
Mielőtt kötözködésnek vennéd: a CrossFire is ugyanez!
-
SipiBcs
őstag
Egy kis érdekesség a zAutósoknak Csabára!
-
SipiBcs
őstag
válasz Devid_81 #22802 üzenetére
Ebből látszik, hogy nincs fa az erkélyed, ablakod előtt. Nálam szerencsére van. Szép is, jó is, csak nem tudok reggel fél 5-től nyitott erkélyajtó mellett aludni, mert a kis köcsögök felébresztenek!
-
SipiBcs
őstag
Belerondítok Dávid muffjába... kis szakma (én kérek elnézést)
Elado noname táp kellene nekem, akár kondizott is lehet. Olyan 400 W környékén kellene tudjon.
Olcsón vagy még olcsóbban...
-
SipiBcs
őstag
NYah végre sikeresen elfoglaltam a SipiLak-ot!
Találtam egy szimpatikus egyszobás kecót. Egyedi gázos, első emeleti lakás. Központi kazános, úgyhogy a fűtésre se lesz gondom nagy gondom, alacsony a közös költség és nagyon szimpatikus a főbérlő. Kaptam a kukától a rizslámpáig mindent! Ki van festve, a tusoló szuper állapotban, nincs panaszom. Digi net már van, úgyhogy nagy gond nem lehet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest