Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Home server / házi szerver építése
- Jobb kijelzőt kap a Lenovo kompakt táblagépe
- Tabletekre is megérkezett a One UI 7
- UHD filmek lejátszása
- Hamarosan debütál az MSI elegáns, Project Zero szériás alaplapja
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
fero02
nagyúr
Öreg, én már akkor elvégeztem az iskolát jelessel, amikor még a zománcozott bilit kellett a segged alá tologatni. Neked kéne felejteni ezt azt.
A mostani ámokfutásod meg kezd hasonlítani ahhoz, amikor édesapád volt a gigantikus szuperhős. Akkor is viccet csináltál magadból.
És ez nem személyeskedés.
mod: Te nem foglalkozol 10 éves korod óta gépekkel, hanem tanyán nőttél fel gépek mellett. Kis különbség van a kettő között. Ha annyira penge lennél, akkor már mérnök lennél egy nagy gyárban, vagy a SZKTV-n felmentést kaptál volna a vizsgák alól.
Az, hogy a kedvedért beidézek valamit, rohadtul nem azt jelenti, hogy én onnan tanultam.
Az én kedvemért ne idézz be semmit (amúgy sem kértem ilyet), ha kicsit is belegondolnál a dolgokba és a valóságban élnél, akkor max jót mosolyognál 1-2 a tnapihoz hasonló baromságokon.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Autós topik
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Home server / házi szerver építése
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Jobb kijelzőt kap a Lenovo kompakt táblagépe
- Politika
- Spórolós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- 2027.-ig GARANCIÁLIS Macbook Air M2 gyönyörű állapotban eladó (100%-os akkuval) MAGYAR billentyűzet
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- HP EliteDesk 800 G5 TWR / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- HP ProDesk 400 G4 SFF / i5-7500 / DDR4 / DVD-RW / USB 3.1 / több db / számla
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest