Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Androidos tablet topic
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Házimozi belépő szinten
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
fero02
nagyúr
-
Undoroid
őstag
Ennek örülök!
A következő csalit Te dobd be!
* * *
Üdv újra itt!Már nagyon régen nem voltál itt!Valaki lenyúlhatta a profilodat,mert nem a jól megszokott válaszokat írta!
Ezen mondatodon akkorát röhögtem...
* * *
Nekem azért szerencsém volt a garancia miatt!Viszont ne tudd meg,hogy milyen herce-hurca és mennyi idő után kaptam meg a cseretápomat!
* * *
Szeva'!
Régen jártál már erre!
Engem is érdekelne a cuccod ára!Kérlek,hogy priviben írj!
* * *
Ebben azért lehet,hogy van valami...
-
Undoroid
őstag
Az remek!
Ma nem jártam arra...
Szép-szép,de szerintem valami hiányzik belőle...Bár,régen egy nagy gazos terület és egy kis krosszdomb volt a helyén!Így azért hasznosabb a terület!Azt nem tudom,hogy mi lett azzal a termálvízzel,amit azon a területen találtak?!Volt arról szó,hogy felhasználják majd...
* * *
szerk:
Uram!
Nagyon meglepődtem ma,amikor összefutottunk...
Köszi a humort!
* * *
oil!
Legalább ennyit megteszek,ha segíthetek a helyi kollégáknak!
Most erős downgrade-n vagyok VGA-irányból...Nem játszok mostanában így most egy nVidia 6200TC ' dübörög ' a gépemben!Még az is megfordult a fejemben,hogy túladok az Én VGA-kártyámon is!Elég bitang teljesítmény lapul benne és ezt
Devid_81-Őrnagy Úr is alá tudja támasztani!
-
Undoroid
őstag
-
ErikSon
tag
Üdv a totyikban!
Azzal, hogy ide írtál automatikusan elfogadtad a rád háruló feladatokat:
Íme az első:
- a soron következő hétvégén tartanod kell lakhelyeden egy házibulit, mely során meghívod a topikban előtted érkezőket. Biztosítod számukra a korlátlan ital -és nőfogyasztást (igény szerint férfiakat is szerzel a férfifalóknak, de ezt az igényt az érintettek előre jelzik nálad).
-
Dani_kp
addikt
Jaja, mikor mi csatlakoztunk, akkor még hungarotel volt, és nekünk is globonetre végződött az e-mail és minden más.
Mondjuk itt Orosházán van kihelyezve invitel, de már egy kalap kula, mivel csak hétfőn és kedden van személyes ügyintézés, a többi zárva van...teljes létszám leépítés volt ott, pedig rengetegen dolgoztak ott.Kicsit??? Egyenesen rájuk gyújtom az egész kócerájt
.
Na de lépek. Jó éjt!
-
Dani_kp
addikt
Szívesen!
Nekünk sajna, már volt 1-2 gond. Pl. anno, 1,5-2 éve 3 hétig netünk se volt!!
Szóltunk nekik... szokás szerint hülyének néztek, mint általában minden embert, aki telefonál nekik, hogy totál idióta vagyok, hogy nem tudok beállítani egy egyszerű netkapcsolatat meg biztos itt rossz valami. Szóval 3 hétig nem csináltak semmit, és a végén haverom anyja (aki ott dolgozott) kicsit rájuk nézett és kiderült, hogy náluk volt a gond.
De még csak elnézést se kértek vagy valamit, a csekket meg rendesen küldték időbe, hát azt hittem, hogy a pofám leszakad.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest