Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chp
őstag
Ismerem bizony. A Doom, Doom 2, Heretic, Hexen, Quake - és még sorolható lenne -, olyan modokat kap, hogy bármikor veszem elő és haladok előre a végigjátszással, számat törlöm utána. Elfogult vagyok. Nem gyengén. De látom amit látok és szavakba nem tudom önteni mekkora élmény számomra mind.
-
Chp
őstag
Szerintem a kolléga hasonlóra gondol, mint ahogy a Doom esetében történt.
Az első Quake atmoszférája olyan világba kalauzolja a játékost, amire nagyon kevés játék képes, s ezt az atmoszférát számomra nem az RTX és 4K fogja biztosítani, hanem a világ amit alkotnak. Egyébként ami engem illet, az a bődületes tartalom ami beszerezhető a Quake-hez, számomra több mint kielégítő, a puszta kíváncsiság hajt csupán, hogy az említett Quake világ hogyan nézne ki napjainkban készítve, új motorral, új játékként, de ugyanazon elemekre építve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kolink Rocket / Rocket Heavy / Rocket Heavy Vented / Rocket Complex mini / SFF számítógép házak
- Dell Inspiron 15 5502 i5-1135G7 /8gb ddr4 3200mhz/ 256gb ssd/ 87%-os akku / töltő
- Linksys Atlas 6 / Hydra / Hydra Pro Wi-Fi 6 Mesh routerek (új, bontatlan, garancia)
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Blue Exclusive
- Dell Inspiron 5402 i5-1135G7 / 8gb ddr4 / 512gb nvme ssd / jó akku / Töltővel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Lebegj el a Sebességgel! Ryzen 7 5800x Most Elérhető Kamatmentes rèszletre is!
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest