- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Acer notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- DUNE médialejátszók topicja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chp
őstag
Ismerem bizony. A Doom, Doom 2, Heretic, Hexen, Quake - és még sorolható lenne -, olyan modokat kap, hogy bármikor veszem elő és haladok előre a végigjátszással, számat törlöm utána. Elfogult vagyok. Nem gyengén. De látom amit látok és szavakba nem tudom önteni mekkora élmény számomra mind.
-
Chp
őstag
Szerintem a kolléga hasonlóra gondol, mint ahogy a Doom esetében történt.
Az első Quake atmoszférája olyan világba kalauzolja a játékost, amire nagyon kevés játék képes, s ezt az atmoszférát számomra nem az RTX és 4K fogja biztosítani, hanem a világ amit alkotnak. Egyébként ami engem illet, az a bődületes tartalom ami beszerezhető a Quake-hez, számomra több mint kielégítő, a puszta kíváncsiság hajt csupán, hogy az említett Quake világ hogyan nézne ki napjainkban készítve, új motorral, új játékként, de ugyanazon elemekre építve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest