Új hozzászólás Aktív témák
-
alpihun
senior tag
válasz
tibi206 #17578 üzenetére
Nat: swamp drake/drones +ashbone,(opc.cultist)soulshatter,surge,oink
lost.itt sok unit van, te döntesz: cultist, ashbone, silwerwind,vigil grigori
.soulshatter, kobold tric , coldsnap,
És lostnal esetleg, ha gondolod curch lámulás:nether+church, kobold tric, de silver spamm szerintem jobb. -
alpihun
senior tag
válasz
tibi206 #17574 üzenetére
Pure shadow dekkhez, spellek:t1 lifew,nasty-opcionális aggresszív t1 kedvelőknek:motivate
t2.aoc,unholy,nether,corpse explo -opcionális, tehát ízlés kérdése: piros befallen és undead army
t3:remélem t3ig pure nem maradsz, ide frost és nature is megteszi.Egyik oldalon lost lámulás, másikon meg heal cc.Spellek:soulshatter, lámuláshoz:voidstorm.Opcionális, nagyon ízlés kérdése: zöld evocator.De ez csak az alap.Ez változhat, én pl aoc-ot nem használok, és megvagyok nélküle is.
Onset oldalán meg találsz dekk ajánlót, inkább abból értesülj, ő jobban érti ezeket. -
-
-
-
alpihun
senior tag
válasz
tibi206 #17150 üzenetére
ÁÁÁÁÁ ezer bocsíííí.Tényleg,te vagy az akinek elmondtam volt hogy kell repeket nézni, és matmata a teleshoppos.
Csak ugyanaz az avatarotok és mindketten mostanában tűntetek fel, nekem pedig az emberekre emlékező memóriám hiányos.
tibi: Mégeccer bocs hogy összetévesztetelek mással.
matmata : Szégyellheted magad, hogy pont olyan avatart választottál, majd aszt hiszed más a balhét elviszi az illegális oroszpiacod után teeee.
-
alpihun
senior tag
-
Cr4Zy
tag
válasz
tibi206 #16839 üzenetére
Fel akarja vinni az árát 5-10 bfp-re darabjának, ezzel a módszerrel legalább 2-3 bfp-t tud nyerni darabonként, ami azt jelenti, hogy 200 bfp-ből (ha nem is sikerül eladnia, csak a felét, akkor is) 500 bfp-t csinál. Így működik a piac, egy-két ember felvásárol mindent, aztán felviszi az árakat, mikor alacsonyan van. Ez drágább lapoknál jobban észrevehető, mert ott akár pár száz bfp-t is nőhet az ára egyik napról a másikra, mikor ilyen módszert használnak!
-
-
G4ga
őstag
válasz
tibi206 #16824 üzenetére
1.orbra Life Weaving, Motivate - Spelleknek beteheted ezeket is. Motivate nem olcso, de jol jöhet!
2. orbra Spellek : Coldsnap, Aura of Corr, Unholy Power, Kobold Trick akár Glacier Shell
3. orbra Spellek : Void Storm, Soulshatter, InfectPersze ezek csak az én tipjeim... javitsatok ha tevedek
-
Cr4Zy
tag
válasz
tibi206 #16818 üzenetére
Egyébként oké, lost souls, de milyen kezdettel csinálnád? Frost vagy shadow? Mert ettől függően mondanánk t1-es kártyákat.
Emellett pedig majd egy másik kérdés lesz, hogy mi legyen a 3. orbbal, illetve hogy az milyen színű legyen. Mert ez úgyszintén majd a játékstílusodtól függ. -
Predatorkill
tag
válasz
tibi206 #16815 üzenetére
Ismerős a helyzet
mikor elkezdtem pvpzni én is ugyan igy kérdeztem, de azt hiszem hogy mindenki csak annyit tud mondani hogy neked kell eldönteni hogy milyen paklival akarsz játszani. Én vagy 6 féle paklit próbáltam ki, pure fire volt egy huzamosabb ideig, utána pure frost, utána megint fire és végül a lost pakli mellett döntöttem. Szóval döntsd el te hogy milyen paklit akarsz, utána tudunk benne segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Elite: Dangerous
- E-roller topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Villanyszerelés
- Hivatalosan is bejelentették a The Last of Us sorozat harmadik szezonját
- További aktív témák...
- 9. Gen Gamer // i5-9400F // 16GB DDR4 // GTX 1650 OC 4GB GDDR5 // 240GB SSD // 1TB HDD // WiFi //
- Laptop bontás, alkatrészek, hibás készülékek
- AKI KAPJA! Samsung Galaxy A40 Hibátlan!
- Eladó Intel Core i9-9900k proci + Asus TUF Gaming Z390 alaplap + Alpenföhn hűtő
- HP OfficeJet Pro 7720 Színes A3-as Multifunkciós Nyomtató (+ patron)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest