Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TazLeacher

nagyúr

válasz OnSeT #9922 üzenetére

Köszi az infőt.

Erről már is beszéltünk, hogy 1enként jönnek a lapok, és lehet így lesz. Ezzel 1 gond van: a lapok csak ideig-óráig beszerezhetők. Tök jó, hogy Common lap lesz, de most UR.

Tehát az lenne a normális, ha lenne Amii booster is, amiben véletlenszerűen kapnál 8 lapot az eddigiekből. Az, hogy kiadtak egy UC lapot (Soulhunter), és 1.800 BFP-ért megy, mert nincs belőle, vicc. Az elveimmel "kicsit" ellenkezik, hogy 1.800 BFP-t adjak egy lapért, ami monjuk X hónap múlva kb. 200-at fog érni, és eladhatatlan lesz. Ez bármelyik lappal előfordulhat egy nerf után, de itt tudom, hogy ez lesz. A Lost Dragont is szívesen kipróbáltam volna, de 300 BFP-t nem adok érte, ugyan ezen okokból (az 500-as packban lévő lapok meg értek vagy 200-at kb.)

Ezért szar. Ha lenne Amii booster az eddigi lapokkal (vagy a Tome mellé adnának 2 véletlenszerű eddig megjelent Amii lapot), akkor költenék, de így nem fogok. Most meg berakják a 2 Amii-s lapot (ami szerintem az eddig megjelent lények közül a két legsz@rabb), és kettő Common lap miatt "dobjam el az agyam"?

Új hozzászólás Aktív témák