Hirdetés
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
Új hozzászólás Aktív témák
-
op.rendszer
csendes tag
Sziasztok!
Tudom nem szép dolog, de szeretnélek megkérni titeket, hogy ha esetleg van egy két potya lapotok, amivel nem tudtok mit kezdeni, küldjétek el deathun-nak.. Hogy nehogy azt hidjétek, hogy csak úgy kuncsorgok egy kicsit hátha akad néhány lap, elmondom mi történt:
Már jó rég volt, hogy megvettem az eredeti játékot bf pontért. Játszottam is vele pár hónapig, majd egy ideig nem tudtam játszani ( azthiszem egy hónap ). Majd miután feltudtam lépni, hát.... képzeljetek el egy nagy semmit..azt duplázzátok meg... na az volt az accountomon. Még azokat is elvitte, amit alapból megkapunk. Mostanában kedvet kaptam a játékhoz, mert hát nem rossz egy program ez
. Csak még mindig bűntudatot érzek hogy ennyi pénzt beleöltem, és csak így elveszik.. és hogy lehetne egy kiválóan profi paklim is, de nem.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új belépő a Honornál
- Filmvilág
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hálózati / IP kamera
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
- ASUS Vivobook OLED S513E notebook, laptop
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Csak még mindig bűntudatot érzek hogy ennyi pénzt beleöltem, és csak így elveszik.. és hogy lehetne egy kiválóan profi paklim is, de nem.