Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
phanzetomox
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
Ide nem kell nagy rajztudás megkértél volna valakit aki jól rajzol és ért 3d modellezéshez ( pl: engem ) és segített volna megcsinálni. Ami nem lett volna rossz, de a fejlesztők nem fogják senkinek se a normális elképzeléseit berakni a játékba.
Linekiller: lehet hogy te nem érzékeled de ezek a veszekedések tartják fent a fórumot

Addig jó míg van min vitatkozni.
Amúgy bírom az ilyen hsz-eid ,főleg amikor Te vagy a legnagyobb ellenzője a Do spamnak meg a shade-nek.
Nem azért veszekszünk rajt mert annyira zavar minket ez a két lap, hanem azon veszekszünk hogy ha már úgyis watchlist-re lett téve akkor hogyan lehetne értelmesen nerfelni ( nem úgy ahogy a fejlesztők teszik )
Épp ez a szép a fórumban hogy gyakorlatilag olyan dolgokon vitatkozunk amibe nincs befolyásunk, mégis mint ha mi döntenénk a játék változásairól. Aztán persze soha semmi nem úgy van ahogy akarjuk xD
Murdeer: Szerintem hülyeség veszekedni azon hogy jó helyen van-e a disenchant és hogy milyen nerfet kéne adni a do-nak. Sajnos nem rajtunk múlik.
Rájöttem te úgy gondolod hogy a játékfejlesztők mindent azért csináltak olyanra, amilyenre mert azt akarták hogy az ő elképzelésük alapján használjuk az egyes lapokat ( PL: a do azért lett 1 zöld 1 szürke hogy másik színnel keverve lehessen buffolni ) Ha jól értelmeztem te ezt így gondolod. Na itt az ellentét mert szerintem a fejlesztők teljesen hasra ütés szerűen döntöttek úgy hogy 1 zöld 1 szürke
Legalábbis ha azt nézem hogy eddig milyen "okosan " nerfeltek lapokat és milyen "értelmes" semmire se jó lapokat is kiadtak, ez arra ad következtetést hogy nekik aztán tökre mindegy hogy a lapot belehessen-e tenni más színű pakliba is vagy se.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android játékok topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Asus geforce rtx 5090 rog astral lc oc 32gb gddr7 512bit
- Samsung Galaxy A56 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Samsung Galaxy A56 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming RTX 5090 32GB GDDR7 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem azért veszekszünk rajt mert annyira zavar minket ez a két lap, hanem azon veszekszünk hogy ha már úgyis watchlist-re lett téve akkor hogyan lehetne értelmesen nerfelni ( nem úgy ahogy a fejlesztők teszik )