Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
Insane expert-en csak R upok esnek, játék végén 4,tehát fejenként 2.
értéke 2*50=100 vic token. ha csak az up váltó element van meg akkor csak fele tokenmennyiség esik (körönként 50/fő), de ha megvan a másik element is akkor a normál érték (100) lesz kiosztva. 300-400 meg attól függ hogy mennyi a szintidő tehát 3 vagy 4 körre van idő egy óra alatt.tehát azt feltételeztem a számolásnál hogy mind2 félnek megvan mind2 element és az összes up át lesz váltva tokenre.
gyakorlatban még nem próbáltam, csak az itt fellelhető infók alapján vezettem le.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Okos Otthon / Smart Home
- Videó stream letöltése
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- SONY LCD és LED TV-k
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Jövedelem
- Apple asztali gépek
- E-book olvasók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 2 év garancia ajándék tok
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 512GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple 1 év garancia
- újszerű iPhone Air 256GB sky blue égkék független Apple 1 év garancia
- szinte új Magic Keyboard 11 hüvelykes iPad Pro -hoz (M4 - M5) magyar fehér
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest