- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
válasz
Volgafan
üzenetére
t1 se jobb most komolyan ott nem arról szól h van 3-4 lap amit használnak és ennyi?
de...pl láttál olyan shadow t1-et ahol nicns nox vagy forsaken?
vagy van olyan h malee stílus?egy ilyen rts-nél ez a legrosszabb.
mikor nincs meg a különböző taktikákra a lehetőség..
ha megfigyelitek itt minden t1-nél ugyan az..
talán a frost képes még egy védekező stlusra is de az meg felesleges és csak veszíthet miatta.ranged+swift és counterezés...
mivel a cél már eleve kizárja a nagy taktikázás lehetőségét és pl az íjászok szimplnán túl erősek a maleekhez képest...
és ezért fordul elő sokszor az is h igazából nem kell taktikázni mer elég tiertlépni és ott már lesz 1-2 olyan erős lap ami önmagába megnyereti velünk a meccset..mivel a cél is olyan primitív h szimplnán az ellen weljét meg orbját kell ledöntögetni amíg végül matt lkesz neki vagy túl nagy hátrányba kerül..
és ehhez nem kell stratégia..vagy azt h hát több irányba támadok nem nevezném stratégiának...
a counterezést meg végképp nem nevezném annak.
mert azon dől el h van x lapom akkor nekem kel az y lap amire én hozok egy p lapot majd ha én lehozom a c lapot erre akkor kivédekeztem...starcraft2-ből pl tudok egy oylat hozni, hogy ott pl a 3 frakció alapjai is eltérnek..
jó én nem vagyok starcraft van sőt nem is igazán szeretem de azért ott az látszik, hogy már a nyersanyagszerzéstől másra kell építeni pl 1-1 frakcióba..de most a coh-ot is tudnám említeni ahol szintén nem úgy van, hogy x,y egység nélkül z.v egységek ellen nincs esélyem..
fő probléma a pvp-vel hogy túl erősek az egységek...,túl primitív és egyszerű a cél
ha most hasonlítgatnom kéne olyan ez mint pl egy bf és egy cod között a különbség..mind2 be lövünk de míg az eggyikbe bizonyos szintig kötelező taktikusnak lennünk és nem magányos rambó stílsuba kell játszani a másikba meg igen.
nem ezt nem a starcarft vagy coh-hoz hasonlítva mondom, hanem úgy egy stratégiai játékhoz.mert az összetettebb feladat az tudatalatt is rákényszeríti a játékost egy bizonyos fokig a taktikusságra és stratégiákra ez meg igazából csak arra h erre meg arra a lapra mit hozzak,mikor hozzam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Trollok komolyan
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es alaplap! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest