Hirdetés
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Hát, csak ha idén még kijön!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A játékomról ennyit mondanék: oké, hogy lámulok, meg hogy szar, szánalmas noob vagyok és még sorolhatnám miket kapok meg nap, mint nap, de azért ahhoz, hogy elérjem ezt, már szerintem kell valamennyi játéktudás is.
Bár biztos vagyok benne, hogy még így is lesznek olyanok, akik azt mondják, hogy nulla a skillem...Emellett 2v2-ben Gergővel is alkottunk az éjszaka, Matost vertük a barátjával (BigOmar), Vietnamezee és Discpled párosát, meg a Rittercopper-Ixibutzi kettőst is, csak hogy az olyanokat ne említsem, ahol nem volt (full aktivitás mellett) egy platina rangú sem. Így vele is mostanra egy elég szép helyet szereztünk:

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bár biztos vagyok benne, hogy még így is lesznek olyanok, akik azt mondják, hogy nulla a skillem...