Hirdetés
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Mi a különbség a szerver és a PC között?
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Apple asztali gépek
- Objektívek topikja
- Milyen digitális videókamerát?
- Billentyűzet gondom van
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Hát, csak ha idén még kijön!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A játékomról ennyit mondanék: oké, hogy lámulok, meg hogy szar, szánalmas noob vagyok és még sorolhatnám miket kapok meg nap, mint nap, de azért ahhoz, hogy elérjem ezt, már szerintem kell valamennyi játéktudás is.
Bár biztos vagyok benne, hogy még így is lesznek olyanok, akik azt mondják, hogy nulla a skillem...Emellett 2v2-ben Gergővel is alkottunk az éjszaka, Matost vertük a barátjával (BigOmar), Vietnamezee és Discpled párosát, meg a Rittercopper-Ixibutzi kettőst is, csak hogy az olyanokat ne említsem, ahol nem volt (full aktivitás mellett) egy platina rangú sem. Így vele is mostanra egy elég szép helyet szereztünk:

Új hozzászólás Aktív témák
- Új Miele Triflex HX2 white 2 év garancia
- Makulátlan Játékos Lenovo,FullHD IPS, core i5 ,GTX 2/6GB 128bit VGA,8-32GB DDR4 RAM/SSD+HDD,Win.11,
- Dell Optiplex 3050 SFF / I5-7500 / 8GB RAM / 128GB NVMe SSD!
- ROG Zephyrus G14 GA403UI 14" 3K OLED Ryzen 9 8945HS RTX 4070 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- ASUS Vivobook16 Multimédiás laptop 16" -30% AMD Ryzen 5 5600H 6Mag 16/1TB Radeon 780M FHD+
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Silver 128GB használt szép állapot 95% akku 6 hónap garancia
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Purple / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bár biztos vagyok benne, hogy még így is lesznek olyanok, akik azt mondják, hogy nulla a skillem...