Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Blu ray írás és írási hiba
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fantom922
aktív tag
Áh látom OnSeT nem egy sértődős féle
vette a lapot. Nem tudtam, hogy a razorshard knockolja az m unitokat
így már szarabb mint a dancer való igaz... A dancerről, hogy én hogy utálom!
Már bocs OnSeT
de tegnap egy velem egy szintűvel hozott össze a sors és a map miatt dancerrel ő nyert. Tudjátok 1v1 map középen monu és 4 orb és földi egységekkel nehezen lehet közeledni. Alul felül középen a vár fallal. ááááááááááá...Már csak ezért is gyakorolni kéne OnSeT-vel. Skacok, ha ti is szeretnétek akkor lehetne 4-esben. Én vagyok OnSeT-vel ti meg 2-en
Na jó csak viccelek...Murder, értem. Nem gondoltam, hogy használ még valaki pure shadow-t rajtam kívül
De ahogy OnSeT írta ott is van megoldás a teleport (nether warp) Csak nem éri meg, az való igaz merthogy erre drága.Ma reggel nyomtam egy zöld pajzsos ellen és persze kikaptam, de tanúltam belőle... csak nem tom mit
) Merthogy ugyanazt csináltam mint ő és ő felhúzott egy 2. wellt én meg csak néztem... hogy? Aztán taktikát váltottam. Ő egyfolytában a wellemet ölte (azt az 1-et) és én meg unitokat gyüjtöttem. Így az jött ki, hogy nekem 5 egységem volt neki semmi... Aztán beszopatott, mert 1 dred robbantás 1 íjász és nem volt egységem. Próbáltam szétszórni őket, de nagyon nagy a hatótáv a nastynál. Szóval a tanúlság, hogy mennem kell sok T1-et. Abbva vagyok a legcsapnivalóbb, pedig az a lergfontosabb. T2-n és T-3-on viszont ász vagyok, ezért is megy nagyon a 2v2.Valaki gyakorlojon velem!!! pls. Egy firés lenne jó mint OnSeT. Cserébe adok egy kemény sadó vagy bármilyen ellenfelet a 10 PvP deckem közül lehet választani...
Robo-val mentünk és jók voltuk...

Akkor nekem csak a vége maradt meg mindig Linekiller meccseiből
de újranézek párat, biztosan igazatok van és alig volt T3...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- Macrodroid
- iPhone topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
vette a lapot. Nem tudtam, hogy a razorshard knockolja az m unitokat
így már szarabb mint a dancer való igaz... A dancerről, hogy én hogy utálom!
Már bocs OnSeT
de tegnap egy velem egy szintűvel hozott össze a sors és a map miatt dancerrel ő nyert. Tudjátok 1v1 map középen monu és 4 orb és földi egységekkel nehezen lehet közeledni. Alul felül középen a vár fallal. ááááááááááá...
Na jó csak viccelek...
) Merthogy ugyanazt csináltam mint ő és ő felhúzott egy 2. wellt én meg csak néztem... hogy? Aztán taktikát váltottam. Ő egyfolytában a wellemet ölte (azt az 1-et) és én meg unitokat gyüjtöttem. Így az jött ki, hogy nekem 5 egységem volt neki semmi... Aztán beszopatott, mert 1 dred robbantás 1 íjász és nem volt egységem. Próbáltam szétszórni őket, de nagyon nagy a hatótáv a nastynál. Szóval a tanúlság, hogy mennem kell sok T1-et. Abbva vagyok a legcsapnivalóbb, pedig az a lergfontosabb. T2-n és T-3-on viszont ász vagyok, ezért is megy nagyon a 2v2.