Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sixpak
nagyúr
válasz
lowzor #34051 üzenetére
Ezt már kérdezted.
Igen, Nvidiát mindenkinek. -
Colos1
őstag
válasz
lowzor #34051 üzenetére
Az a gond ezzel - és az összes eddig látott teszttel - , hogy a minimum FPS -eket nem mutatja, csak az átlagot. A Mantle a minimumot emeli, a maximumot nem. Lehet, hogy a 780 -nál az átlag 100 FPS úgy jön ki, hogy min: 30 és max: 170, míg az AMD -nél az átlag 85 = min: 60 és max: 110.
Ez esetben gondolom mindenki belátja, hogy a 60/110 a jobb.
Ezért nem is nézem meg ezeket a teszteket, nekem min-max -ot mutassanak, és akkor eldöntöm, hogy felteszem -e.
-
-
Kevin's
senior tag
válasz
lowzor #32709 üzenetére
Én Nv-t használok haverom AMD-t és ő is kérdezte már tőlem,miért vannak vízcseppek a monitoron ha jön a vihar Paracel Storm mappon nálam van vízcsepp nála meg nincs,(de ugyan ez a jelenség megfigyelhető pl. a sillk road mappon is, ha messzire nézzek a nap tűző melegét lehet látni ahogy a sivatagokban is van Nv esetében ezt látni lehet míg AMD esetében semmi ilyen nincs az ő állítása szerint.(Sajna én nem tudom ,mert Nvida párti vok és nem volt még AMD kártyám) de nem hinném, hogy driver függő lenne mindenesetre érdekes egyébként. Megjegyzem a játék alapból az AMD -t pártolja, mint sem az NV-t..
-
Whysperer
addikt
válasz
lowzor #32694 üzenetére
bf4-be a chopper meg a little nagyon klassz mozgékony ,de a nagy heli vagy a jetek sz.tem a bf3-ba jobbak voltak! Bár lehet ,hogy a mapok repülés szemponjából bf3-ba jobbak . nagyobb a repülési tér sz.tem !! vagy valahogy más volt! itt pl jettel jössz lösz aztán már át is repültél a pályán! 8)
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
lowzor #32692 üzenetére
Igen....megvannak a bizonyos helyek ahol tuti nem szednek ki.
Álltalában Obliteration-on szoktam helizni mert ott nagyobb az esély hogy életben maradj... Meg ott inkább a bombáért szaladgálnak és nem a levegőt figyelik.
Nah meg hát a bombás embereket is el kell taxizni......ami nagyon élvezetes bulivá szokott kiforrni.
Nemrég volt egy nullásom is tök egyedül kishelivel....:Report
Tudom nem sok de én nagyon örültem neki...
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
lowzor #32690 üzenetére
Nem sokan mennek vele,szóval nem kell sokat várni....épp azért amit az előbb leírtál hogy 2 perc max és véged.....Nah nálam ez már kb inkább 5-10 perc szokott lenni ....de addigra leszedek 10-14 emberkét.Utána meg ha látják hogy jól nyomod helivel akkor álltalában besegít valaki hegeszteni ...nah akkor megy igazán vele az aprítás.
-
blaca83
őstag
válasz
lowzor #32678 üzenetére
Én is imádtam Attck helivel menni, de szinte játszhatatlanná tették. Olyan mint egy nagy papírsárkány az égen.
Gunner pozícióban sokszor csak lesek, hogy megsorozom a tankot egy TV-után és a pilóta is lövi mint az állat akkor méltóztat felrobbanni. A gyalogba is rengeteg kell. Egy vicc az egész.
A kisheli meg hozzád ér és lezuhansz. Ha meg gyalogként menekülsz előle, olyan mintha "atombombával" lőnének, szinte esélyed sincs.
-
blaca83
őstag
válasz
lowzor #32672 üzenetére
Ha van aki befogja....! Csomószor van, hogy a sok camper sz@r ül fent a háztetőkön, de annyi esze már nincsen, hogy segítse legalább ennyivel azokat, akik mennek pontot foglalni.
Nem is értem igazán, hogy abban mi a játékélmény, hogy egyesek 40 perces köröket nyomnak úgy végig, hogy csak a tetőn héderelnek.
@Snip3r_HUN: +1
Bizony ha ketten javítják akkor kell bele rakéta és csapatmunka, hogy elvegyék a kedvét. -
soultrapp
senior tag
válasz
lowzor #28874 üzenetére
hát ez az.csak már ez is a határán van a fokoknak.,hogy eléri a 61fokot is sajna.
1.25v 3.8ghz.
gondolom minimum kellene neki 1.3v a 4.0ghz-hez ott meg már plusz 3,4,5 fok és throtylingmikor bejött ez a lap ki gondolta,hogy ekkora fos.
de amúgy akkor is le esik az fpsem,ha a cpu kihasználtságom csak 80%...max.
ezért nem tudom mi baja van. -
soultrapp
senior tag
-
Xaels
félisten
válasz
lowzor #28581 üzenetére
Hozhattam volna a World At War-t is mert abban is voltak tankok, de nem volt olyan hangsúlya. Meg COD-ot hoztad fel, mondhattam volna Wolfenstein: Enemy Territory-t is. Az sem BF pedig vannak benne járművek
Kérlekszépen én foglalom a pontot, viszem a bombát. Ammot és medkitet osztogatok. Spotolok, utasítást adok/fogadok.
(#28584) devilinsid3: komplex nem a COD-osok miatt lett. Ahhoz semmi köze. Kicsit gondold át miért is komplex a BF. Egymásra vannak a játékosok utalva. Nem elég 1 dologra figyelni. És a tank erősebb mint az INF, de nem szabad vele ész nélkül menni. Az életben is pikk-pakk szétkapnak egy tankot ha olyan helyre keveredik... CQ-ban nincs dominancia egyik oldalon sem. A tank sem ér egyedül semmit, kell mellé az INF aki megjavítja, de az INF-nek kell a tank, hogy gyorsabban tudjon haladni és legyen fedezéke a pusztában vagy amikor pontot foglal. Ez a komplexitás.
-
LamaCube
addikt
válasz
lowzor #28575 üzenetére
Ez rohadt nagy baromság. Szerinted ezt azért változtatták meg, mert sírtak? Hát rohadtul nem. Ezt azért csinálták, hogy a codtól még több embert elcsábítsanak és még többen vegyék meg. Ha neked lenne igazad, akkor a bf5-ben /ha lesz/ olyan erősek lesznek a helik, hogy még soha a sok sírás miatt. Akkor megkövetlek, de hidd el lóf...t nem foglalkoznak a sírással. Itt is a pénz a lényeg.
Van olyan szerver, ahol inf van cq-n. Van olyan szerver is ahol csak járművek. Van olyan szerver /a legtöbb/ ahol ez vegyítve van. Ha nem tetszik, hogy lelő egy gyalogos, akkor lehet menni a járműves szerverre. Persze ott nem kell villogni a kiemelkedő statokkal. Engem folyamatosan lőnek le helivel, tankkal és a többi járművel, de én is tudom viszonozni. És még így is többségben van az, hogy járművel ölnek meg pl. cq-n. 2 változat van. Én vagyok rohadt béna vagy a járműves tudott alkalmazkodni a változásokhoz.
A wot-ot tudom én is ajánlani vagy a warthundert, ott nincs inf, ha már te is ajánlottad a cod-ot. -
v-paci
aktív tag
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
lowzor #28554 üzenetére
Te bajod, ha nem tudsz alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez. Elfogyott a lőszer, nem kell neki menni az ellenfélnek üresen, nem kell gyalogos támogatás nélkül bemenni a sűrűbe, mert szétszednek pillanatok alatt. Ha mérnek hátraarc és tipli. Érdekes mód másoknak sikerül adoptálódni....
-
Chereiose
addikt
válasz
lowzor #28340 üzenetére
MW2-vel én is olyan 700-800 órát játszottam, az mw3-al már jóval kevesebbet, kb. 5-6 napot. De azt is csak azért, mert ismerősökkel toltuk, egyedül elő se vettem volna, nagy csalódás volt az mw2 után, de most már azt is "megbecsülöm", mert ezek az új codok siralmasak...
-
Xaels
félisten
válasz
lowzor #28340 üzenetére
Szia többség...
Nem vagyunk egyformák, szerintem a hangulatot nem az adott évszak és a színek határozzák meg, hanem az egész együtt a körítéssel. Zavod szerintem nem lenne nyárias hangulatban olyan jó, szinte érzem néha az orromban a rothadt fémszagot. És nekem nincs egyiktől sem hányingerem.
Noshahr
Színes konténerhalmaz volt semmi több, még csak hangulata sem nagyon volt. Nem véletlenül csak TDM-ben volt igazán közkedvelt és akkor még a brutális kiegyensúlyozatlanságáról nem is beszéltünk...
-
-
kisza25
félisten
válasz
lowzor #28154 üzenetére
nekem ez tetszik jobban
abban változott sokat a játék, hogy csak a csapatmunka működik, de én ismerősökkel tolom, így nekem ez még jó is, járművekkel nem lehet ész nélkül jönni menni, több taktika kell, 5-10 infre aki ráront tankkal/laval és közelharcol velük meg is érdemli... -
laposonly11
senior tag
válasz
lowzor #28136 üzenetére
Az tény hogy itt én is úgy éreztem magam a jetben mint egy repülő konzervdobozban ami(eleve nem kell hogy felszálljon ami gáz) szinte alig fordul, lassú mint egy papírsárkány és még a pálya másik végéből is könnyen bemért egy 6 éves gyerek AA val vagy kézi stingerrel/iglával és örültem ha 10 másodpercet a levegőben voltam miközben a pilótafüléből nem látni semmit, mert csillog villog a kokpitüveg és olyan távol van a célzó rendszer mintha nem is lenne beleépítve a pilóta sisak szemüvegébe, hanem a mozi leghátsó üléséről kellene nézni egy kis TV-t!
-
mcwolf79
veterán
válasz
lowzor #28136 üzenetére
JA ,a kis heli kicsit sebez..
Ezért kellett ma Floodzone-on engineer-re váltanom, mert volt egy "gyökér",aki bele volt rohadva a scout helibe, és már nem tudtunk vele másként mit kezdeni. Ráadásul volt egy javítója is ,így "kicsit" nehéz volt kiszedni.
Én is beleültem a scout helibe,hogy megpróbáljam leszedni, de hiába írtam chat-be,hogy jöjjön valaki javítani baxtak rá.
Szóval a scout helire mindent lehet mondani, csak azt nem ,hogy gyenge.
Jet-tel mit probléma eltalállni? -
LamaCube
addikt
válasz
lowzor #28122 üzenetére
Jah, mert ahhoz rohadt nagy skill kell, hogy a flare-t nyomogassa az ember "5" mp-enként, mert az ugye igazságosabb volt. Max, ha 5-en lőttek rá stingerrel, akkor talán le lehetett szedni, de még az sem volt biztos.
Félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy nem kellett hozzá tudás, hogy eredményes legyen, de azzal, hogy folyamatosan szórta a szarokat és legrosszabb esetben felment vagy lesüllyedt a picsába eléggé op volt. Most, hogy nem tölt be 2 mp alatt és nem végtelen a lőszer, így igazságosabbnak tűnik nekem. -
mcwolf79
veterán
válasz
lowzor #28117 üzenetére
De az sem volt állapot, hogy a BF3-ban egy pro jetes ,vagy egy helis páros letarolt mindenkit a földön, ha az ellenfélnél nem volt megfelelő counter-e.
Kharg-on rendszeresen agyfaxt kaptam, hogy ha volt egy jobb repcsis vagy helis,akkor mozdulni sem lehetett a földön,annyira domináltak.Az az 1 AA vagy kiszedte őket, vagy nem.
Szal én nem bánom,hogy kicsit visszább vettek az erejükből.
Persze vihetett az ember AA fegyvert, de akkor meg a tankokra vigyoroghatott az ember értetlenül. -
-
lofagi
addikt
válasz
lowzor #22522 üzenetére
Szerintem ki kellene próbálnod a DEFUSE játékmódot, ott nem kell olyan sokat várni két halál között.
(#22544) DeadMeat: nem akarom, csak kötekedek
a fastrespawn járműves szerverektől is feláll a hátamon a szőr, nem hogy még az emberek is instant spawnolnának
Apropó, ha már DEFUSE, kijavították már a spectate bugot?
-
-
Gippo
senior tag
válasz
lowzor #22518 üzenetére
"az instant spawn meg miért lenne jó? akkor az ölésnek mi értelme lenne? gyakorlatilag zászlót nem tudnál foglalni, mert folyamatba spawnolgatnának az emberek.. "
Ez... izgalmasabb? Kb annyira izgalmas mint az instant jármű spawn....
Egyszerű logika van mögötte szerintem.. -
devilinsid3
addikt
válasz
lowzor #22516 üzenetére
a killcamot azért tették bele, hogy könnyebben kiszúrható legyen a hack
az instant spawn meg miért lenne jó? akkor az ölésnek mi értelme lenne? gyakorlatilag zászlót nem tudnál foglalni, mert folyamatba spawnolgatnának az emberek.. nem kell meghalni annyiszor szerintem ez a megoldás rá.. 10 mp-t ki lehet bírni szerintem (vagy amennyi a respawn time) -
Enton
addikt
válasz
lowzor #16288 üzenetére
Ezekkel a menüpontokat tudod állítani amik elmosodást okoznak:
Plusz lehet van rá mód cfg buherálásra is grafika terén, de azt nem vágom milyen plusz parancsok működnek neki.
Hopp táláltam mégis hozzá:
WorldRender.MotionBlurEnable
WorldRender.MotionBlurForceOn
WorldRender.MotionBlurScale
WorldRender.MotionBlurFixedShutterTime
WorldRender.MotionBlurHax
WorldRender.MotionBlurNoiseScale
WorldRender.MotionBlurQuality
WorldRender.MotionBlurMaxSampleCount
WorldRender.MotionBlurFrameAverageCount -
devilinsid3
addikt
válasz
lowzor #16246 üzenetére
mi az, hogy nem veszed észre a különbséget
full hd-t neki csutkára#16249) asdxv akkor viszont készülj fel a "menj szemvizsgálatra" komment áradatra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest