- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
-
PROHARDVER!
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
milapsy
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #11925 üzenetére
elég durván tolod
-
milapsy
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #11910 üzenetére
hát nekem több a halál mint a kill, főleg hogy most is csajom nyomja aztán azt kiabálja hogy allahu aakbar
és ez nem vicc
-
milapsy
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #11883 üzenetére
szép eredmény, hol vagyok még ehhez
-
milapsy
aktív tag
válasz
kisza25 #11877 üzenetére
szerintem maradjunk annyiban hogy az általad említett hozzászólások mind egy kérdés, hogy miért nem megy? jött egy válasz bizony én is megtaláltam azonnal, hogy egy forumtag mindenféle forrás nélkül " jelbe beír valamit hogy DDos támadás, ami vagy hivatalos vagy nem. Elolvastam utána még a googleba is beírtam de semmit nem adott ki, már elnézést hogy biztosat akartam tudni
egy esetben konzultálok a szemésszel ha te meg veszel pár matek órát, mert akárhogy is számolgatom az "ezzel kapcsolatos hsz-eket sehogy sem jön ki a 15
-
milapsy
aktív tag
válasz
kisza25 #11854 üzenetére
2 ide vonatkozó hszt találtam 1 kérdést és 1 választ amiből semmi biztosat nem szűrtem le
szóval nem tudom hol van az a 15 hsz pont előttem, lehet szemüveget kéne már íratnom
és gondoltam mivel ez egy fórum ahol kérdezni és válaszolni szoktak"nem-nem a tied az nem válasz volt csak kukacoskodás" még a "korán van" válasz is értelmesebb volt! és igen mielőtt bemegyek valahová át szoktam nyálazni a topicot, szóval hogy én mit szokok meg és mit nem azt hagyjuk, mert te már rég megszoktad az őőőő olvass vissza 3 hszt most jól megmondom a tuti választ
ezeken én remekül szoktam szórakozni szóval ha gondolod folytathatjuk
más: az Early Enlister Deluxe Edition-t érdemes prémiumra váltani? meg éri e azt a plusz 40-50 eurot? vagy egyelőre még semmi értelme, és majd esetleg később 2017-ben? mikor megvettem előrendelésben akkor még ilyen nem volt pémium most meg látom hogy plussz maniért lecserélhetem
-
milapsy
aktív tag
sziasztok tudni már valamit hogy miért nem mennek a szerverek?
pont vasárnap
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Yettel topik
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hardcore café
- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Szuper áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX607JV i7-13650HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 165Hz gari
- AMD Ryzen 9 3900X / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 RAM / 500GB SSD + 1TB HDD konfig eladó jó áron
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6.GEN! DDR5! 94% AKKU!
- Inno3D GeForce RTX 4090 24GB iChill X3 eladó
- Lenovo ThinkPad T440s - Intel Core i5-4300U - 8 GB DDR3 RAM - 120 GB SSD - 14" Full HD
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest