- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
-
PROHARDVER!
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Játszottam 3 kört, mindháromban élen végeztem. Toltam neki rendesen, a 2. körben átvettem a Leaderséget is mert agyhalottnak adta oda a játék. Argonnen jó szolgálatott tett a Mortar, a vonatot rendesen lesebeztem vele vagy 3 sorozattal, néha beadott 1-1 killt vagy assistot killnek de azért bosszantó, hogy én sebzem rá a legtöbbet, de amikor kinyírják még csak assist sem jár rá...
Utána Sinai-n begyűjtöttem 2-t a 3-ból a Support Order Of Valor medálhoz(20kill Lmg-vel meg 5 HS). Nekiugrottam B pontnál egy Light Tanknak Repair Tool-lal és majdnem szét is kaptam, de nem egy sima gránát végzett vele végül amit a csapattárs vágott alá?!
Ott végig olyan szoros volt, hogy nem jött be a vonat.
Scaron meg megszenvedtem minden egyes pontért. A Squadtársak mind mentek amerre láttak, a repülősök nagyon szórták a nyakunkba az áldást, de szerencsére tankosok nálunk voltak jobbak és kevesebb volt a nyominger pálya szélén kemper is nálunk így elég jól tartottuk a pontokat.
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- 10 évbe telhet, mire az USA-ban gyártják az iPhone-t, az ára 3500 dollárra nőhet
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen széket vegyek?
- Reklámblokkolók topikja
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest