- NVIDIA® driverek topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
Kezdésnek jó. Ha egy üres BAT-ba teszem akkor pik-pak megleli a fájlt (mivel csak 1 ilyen fájl van).
De ha beteszem az általam készített BAT elejére akkor a C meghajtó után továbbmegy a fájlban és nem nézi át a D, E...stb meghajtókat... pedig minden ugyanaz és ráadásul az @echo off után jön... -
Romvr
őstag
Sziasztok.
Windows alá kellene nekem egy olyan Batch (akármi.bat) ami képes megkeresni nekem egy bizonyos fájlt, majd változóba kiírni a teljes elérés utat.
Nehezítés: A géphez csatolt minden elérhető meghajtón keressen rá.Példa: szeretném ha megkeresné a "marker.mark" nevű fájlt egy olyan gépen ahol van C, D, F, G, S, X, Y, meghajtó.
Eddig jutottam el, de ez csak akkor működik ha előtte elnavigálom valamelyik meghajtóra.
for /f "tokens=*" %%a in ('dir marker.mark /b /s') do set loc=%%a
set loc1=%loc:~0,-11%Illetve:
for %%i in (C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z) DO @if exist %%i: echo %%i:
ezzel meg ki tudom íratni a létező meghajtókat. De a kettő összekapcsolásával vagyok bajban.
Ha valaki elárulja nekem ezt a titkot akkor nem kell mindig megkeresnem kézzel, majd átírnom a batch fájlban.
A segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Robogó, kismotor
- NVIDIA® driverek topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Béta iOS-t használók topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Router gondok
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest