Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
Kezdésnek jó. Ha egy üres BAT-ba teszem akkor pik-pak megleli a fájlt (mivel csak 1 ilyen fájl van).
De ha beteszem az általam készített BAT elejére akkor a C meghajtó után továbbmegy a fájlban és nem nézi át a D, E...stb meghajtókat... pedig minden ugyanaz és ráadásul az @echo off után jön...
-
Romvr
őstag
Sziasztok.
Windows alá kellene nekem egy olyan Batch (akármi.bat) ami képes megkeresni nekem egy bizonyos fájlt, majd változóba kiírni a teljes elérés utat.
Nehezítés: A géphez csatolt minden elérhető meghajtón keressen rá.Példa: szeretném ha megkeresné a "marker.mark" nevű fájlt egy olyan gépen ahol van C, D, F, G, S, X, Y, meghajtó.
Eddig jutottam el, de ez csak akkor működik ha előtte elnavigálom valamelyik meghajtóra.
for /f "tokens=*" %%a in ('dir marker.mark /b /s') do set loc=%%a
set loc1=%loc:~0,-11%Illetve:
for %%i in (C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z) DO @if exist %%i: echo %%i:
ezzel meg ki tudom íratni a létező meghajtókat. De a kettő összekapcsolásával vagyok bajban.
Ha valaki elárulja nekem ezt a titkot akkor nem kell mindig megkeresnem kézzel, majd átírnom a batch fájlban.
A segítséget előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 32GQ850-B GAMER Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- Karácsonyi Akció!! Apple iPhone SE (2020) 64GB
- Bontatlan - ASUS TUF Gaming K3 Gen II billentyűzet
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 500GB NVMe gar
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3568 - i3-6GEN I 4GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest