Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaszizoltan
csendes tag
Sziasztok!
Az idézőjel most nem kell, az inkább a filepath-ban szereplő szóközre illetve a command line vezérlő karaktereinek elfedésére van ("<space>|<>/" stb. ), de pont ezért mégiscsak sose árt.
A valószínű megoldást itt tárgyalják, ha mondjuk az egyszerű notapad-dal készült a batch file::
Ékezetes batch filetehát ?.bat első sorába:
chcp 1250
for /f "tokens=1 delims=. " %%a in ('date /t') do set yyyy=%%a
.
.
.A tanulság: egész egyszerűen nem szabad a user könyvtárat ékezetesnek megadni a Windows telepítése során, és sajnos (úgy tudom) később már nem írható át, ezzel (ékezetes usermappanév) volt nekem régebben a legtöbb problémám, egyéb ékezetes file-okra meg elenyésző, mert legfeljebb átírtam a file nevét angol ABC-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Airpods 2 hibátlan dobozos
- Bontatlan! Csere-Beszámítás! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- Apple Airpods Pro 3 2026.11.08. Apple jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- Magyar menüs Delonghi Magnifica S cappuccino automata kávéfőző tejtartállyal
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Fitbit Versa 4 okos óra
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi