Hirdetés
- Zsebre vágható Keychron billentyűzet a gyakran úton lévőknek
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Milyen széket vegyek?
- OLED TV topic
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
morfondőr
üzenetére
TC-nek kell egy kis idő, mire lefrissíti a felületét. Ha újraindítod, biztos ott lesz - de van olyan is néha, hogy gombként nem jelenik meg, de a legördítő menüben már ott van.
Amúgy nem hálózati mappát próbálsz meg subst-olni így?Storno, most olvasom, hogy nem az... Amúgy a skydrive is lehet a bűnös - lehet, hogy lefoglalja a rendszer a mappa lekérésével és emiatt késik a subst...Ezt találtam még neked - subst helyett registry:
InconstancyHowever restart of a system destroys a virtual disk. What to do? A disk can be created after startup. But what to do, when a disk is needed on early steps of a startup? For example, to run services? There is system feature to start a virtual disk from the system registry:
REGEDIT4
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\DOS Devices]
"H:"="\\??\\E:\\Cloud\\Skydrive"
It is enough to create a text file with the extension .REG and run it. When the next starting up of a system, the virtual disk will be exist at logon. It needs to define a name of disk and path. Note that each backslash in the path is doubled.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motoros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tőzsde és gazdaság
- E-roller topik
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Ingatlanos topic!
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- DDR 4 & DDR 5 RAM FELVÁSÁRLÁS! Azonnal! NAGY MENNYISÉGBEN! HÁZHOZ IS TUDOK MENNI!
- ifi Audio Zen Blue V2 DAC
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- DELL Latitude 3380,13.3",HD,i3-6006U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN10
- Garanciális Lenovo Legion Pro 5 // AMD Ryzen 9 8945HX // 32GB RAM // 2TB SSD // RTX 5060
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest