Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- 4K HDR kompatiblis Dune HD médialejátszó a tesztpadon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tahepa
senior tag
.
-
xy2003
tag
válasz
Andralin #192 üzenetére
Nekem csak akkor szedte szét ha nem egy raktárba voltak a dolgok
decemberben volt két rendelésem,az egyik 4 a másik 5 tételből állt és egy februári 4 tételes,mind egybe jött.
most betettem a kosárba 3 különböző témakörű terméket és mind külön jönne,de ez látszik ezekből,
a bal felső sarokban a termékek fölött lehet ezeket látni és kipipálni.
Warehouse/Direct mail: CN_DG (1 Items)
Warehouse/Direct mail: CN_GZ3 (1 Items)
Warehouse/Direct mail: CN_GZ6 (1 Items)most betettem még egy terméket ami ugyan olyan témájú mint az előzőknél az egyik és azt betette az mellé.
-
Andralin
aktív tag
válasz
Andralin #192 üzenetére
Nos kipróbáltam és szuperül működik a dolog!
EUR-ban kapom a fizetési bizonylatot, miután EUR-t választottam ki valutának! A Banggood-os bizonylat és a Paypal-es bizonylat is EUR-ban, így lazán összeválogathatom a dolgokat 21,99 EUR-értékig, biztos, hogy átváltási konverziók miatt véletlenül sem nem érem a 22 eurós limitet és nem vethetnek ki rám áfát!
Amúgy tényleg szétszedi a legapróbb dolgokat is, még az 1,15 EUR értékű kis mütyüröket is külön postai csomagban adják fel!
-
Imy
veterán
Megjött a 33 részes csavarhúzóm. Nagyon jó minőségű, a fejek passzolnak a csavarok fejébe, nem sorjás. Csaj ajánlani tudom.
-
maj-viktor
őstag
Na nem is tudtam, hogy van "dedikált" banggood topik.... akkor már pár saját tapasztalat!
Egyik legjobb külföldi shop jó árak / gyors feldolgozás - posta / korrekt ügyfélszolgálat - garancia intézés
még talán a geekbuying és a buyincoins esetén tapasztaltam jó "korrekt hozzáállásokat"... de TOP1 a banggood maradt számomra, mint külföldi rendelés webshop!
Még 2 infó, írtam egy posztot róla:
http://bit.ly/rendeleskulfoldrolkinaiwebshopbanggoodIlletve adott egy kuponos faceoldal:
facebook.com/MadeInCsajna
(ahol most elsősorban banggood-os kuponok gyűlnek, de igazából külföldi webshopok lenne a cél, csak jelenleg a fenti 3-al van nagyobb tapasztalatom: bang-geek-bic & ebay - aliexpress), de ha tudtok jó kupont akár bang-ra, akár más külföldi webshopba nyilvános a fal, így lehet posztolni!)Most pl. ami eszembejut jó ajánlat:
BlitzWolf termékek-re -10%-os kupon meg általános -6% kupon mindenre, stb.
vagy pl.: GitUp2 sport kamera -30%-al 140$ helyett 98$-ért!
https://www.facebook.com/MadeInCsajna/posts/1698187480393950 -
oscilloscope
csendes tag
!!!KUPON!!!
Sziasztok.
Sokat rendeltem már Banggood-ról, de ide még nem írtam.
Lehetett előrendelésre, illetve kedvezményre jelentkezni, és elvileg 100 embernek adnak 70$ kedvezményt ebből a telefonból:
[link]Én kaptam emailben egy kódot, amivel ez a kedvezmény igénybe vehető.
Ez azt jelenti, hogy 110$ kb a telefon.
feb 18-ig él a dolog(azaz még ma), és mivel előrendelés, csak később(Március 20. küldik ) ha jól tudom.
Szóval ha kell valakinek a kuponkód, akkor pü-ben szóljatok.
Üdv oscilloscope
-
Andralin
aktív tag
Hát érdekes, hogy így szétszedik.
Na mindegy, kipróbálom és majd meglátom hogy mennyire szedi szét.
-
woodworm
veterán
válasz
Andralin #189 üzenetére
Nagyon ritkán vásárolok kosárba, csak ha kupont vagy pontot akarok beváltani. Rögtön nyomok a fizetésre, egyetlen egymás utáni vásárlásom sem csomagolta még egybe. Ha fázol a 22€-s határtól, akkor minek reckírozol a határ kimaxolásával? Pár dolláros csomagokra nem szoktam nyomkövetést kérni, ha meg egybe rakatod, a nyomkövetés ára bele fog tartozni az értékhatárba.
-
Andralin
aktív tag
válasz
woodworm #188 üzenetére
Na várjál, ez azt jelenti, hogy ha mondjuk belerakok a kosaramba 3 különböző árucikket, mindet Kínából szállítják, és megrendelem őket, akkor három külön postai csomagban fogják elküldeni? És ha kérek nyomkövetést, akkor három különböző nyomkövető kódom lesz?
És ilyenkor a fizetés is 3 tranzakcióban történik, vagy egyben fizet az ember? Mert a vámosoknak az lesz a fontos a végén, hogy mennyit vontak a Paypal-ról.
Én amúgy hobbyelektronikával foglalkozom, és mindenféle alkatrészeket szeretnék tőlük rendelni, nagyon jó áron vannak, sokaknak közülük csak 2-3 EUR az ára, ezért írtam, hogy összeválogatom őket a 22 eurós limitig.
-
Andralin
aktív tag
válasz
woodworm #186 üzenetére
Nagyon szuper!! Erre voltam kíváncsi, köszönöm!
Ezek szerint ha EUR-t választok ki, és tutira ÁFA mentes vásárlást akarok, akkor a végösszegben elmehetek koppig, akár 21,99 EUR-ig, így nem lesz átváltás, nem jöhet ki a vámnál, hogy túlléptem a hátárt, mert a törvény euróban fogalmaz és pontosan 22 EUR-t ír elő. Legalábbis remélem, hogy jól gondolkodom.
-
tvamos
nagyúr
válasz
Andralin #184 üzenetére
Minden USD-ben van, (szerintem Kína Magyarország között USD-ben megy az elszámolás, vagy valamelyik ország valutájában, ezt nem tudom, ) de fölösleges ezen ennyit pörögni. Rendelj mindent meg egyesével, ha parázol! Vagy állítsd be a PayPalt, hogy ő konvertáljon mindent, akkor Magyar Forintban lesz a vége.
Kuldenek egy mail-t, abban benn vam, mit, mennyiért, de azt a pénzügyőrök nem veszik figyelembe, a PayPal megbízást meg igen. (Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.)
-
Andralin
aktív tag
Semmilyen számlát nem állítanak ki? Nem áfás számlára gondoltam, hanem bármilyen papírra, amin rajta van hogy mit rendeltél, milyen címre és mennyi a fizetendő végösszeg. Eddig bármilyen webshopból rendeltem mindig kaptam ilyet. Ez érdekelne, hogy ez milyen valutában van?
És ha tényleg abszolut nincs számla, akkor a Paypal számládat milyen valutában terhelik meg? Esetleg kiválasztható (láttam máshol ilyet is) vagy mindig ugyanaz, pl. USD?
-
Andralin
aktív tag
Sziasztok!
Először rendelnék a Banggood-ról és lenne egy kérdésem.
Milyen valutában állítják ki a számlát rendeléskor? Lehet kérni, hogy EUR legyen, vagy mindig USD-ben van?
Azért kérdezem, mert egyenlőre szeretném elkerülni a ÁFA fizetéssel járó vesződségeket és kinéztem jópár dolgot a 22 eurós limit alatt, amiket szép lassan összeválogatva, külön csomagonként megrendelnék.
Namost ha összeválogatok dolgokat mondjuk 21,80 EUR értékben, és a számlára/Paypal fizetéshez az USD-be átkonvertált érték kerül, akkor attól félek, hogy a magyat vámosok tuti olyan USD/EUR átváltást alkalmaznak majd amivel megszívom és a végén fizethetem az ÁFÁ-t, mert kihozzák nekem 22,30 EUR-ra a végösszeget visszaváltás után.
De ha közvetlen EUR-ban is számláznak, akkor nem lenne ilyen gond.
Leírnátok a saját tapasztalataitokat ezügyben? -
dadabu
csendes tag
Sziasztok!
Most rendeltem először banggodrol,
most olvasom kinai ünnep van?
rendeltem drónt és hát nem volt olcsó (50ropi)
Expedited shipping service választottam ami elvileg 5-8nap ezért fizettem majdnem 7ezret+ba meg még valami telefonos cuccért 1ezrest
kérdésem az lenne meg éri e fizetni+ba ennyiket ha azt akarod hogy csomagod gyorsan itt legyen?
vagy az ünnep miatt most én is várhatok 1hónapot? ma rendeltem délután -
tvamos
nagyúr
Nekem 17 rendelesem volt az utobbi egy evben, volt csomagom, ami hianyosan erkezett, volt, hogy mast kuldtek, es volt 3 alkalommal, hogy toroltek rendelest. Volt, hogy ezek a rendelesek ujra feltuntek. Most viszont draga cuccot rendeltem, gondoltam, ha torolni tudjak a rendelest, akkor tudjak visszaadni a penzt is! No mindegy is, duhit kicsit az eljaras... majd megnyugszom.
-
L4mie
veterán
Naja érthető
Hát most az ünnepség miatt iszonyat leállások vannak náluk, szóval valszin ezért kushad a support, nekem eddig pozitív tapasztalatom van a bg supportjával.
Ez a rendelés törlés nekem amúgy új, de úgy webshop szinten is, visszaigazoló e-mail, rendelés szám etc. gondolom jött.
Összesen 35 rendelésem volt tőlük eddig minden korrekt és oké, hát nagyon nem örülnék ha elkezdene hanyatlani a megbízhatóságukDe paypal az a fix, látják a pénzmozgást etc. mellesleg azt tapasztalatam a kínaiakkal, hogy általában a paypaltól beijednek és másnap küldik a cuccot vagy a refundot.
*kivéve GB mert ők szeretnek ülni a pénzen....végül ők is küldik vagy ezt vagy azt, de sok időbe telik
-
tvamos
nagyúr
Ha nem vontak volna le a penzt, akkor nem szamitott volna, hogy torlik a megrendelest. Mindenesetre nem valaszoltak 5 masodpercen belul, (meg 2 napon sem,) ugyhogy Paypaloztam. A kerdes inkabb az, hogy ez bevett modszer naluk, hogy ulnek a penunkon? Mostanaban szokassa kezd valni, hogy torlik a rendelesem, (a harmadik eset az utobbi egy ev alatt,) ami egy 30 forintos USB kabelnel nem is gond, de ha 30 ezerert rendelek, akkor nem tetszik, ha massal is csinaljak, akkor hagynak oket a francba.
-
tvamos
nagyúr
Hellosztok!
Rendeltem a Banggoodtol, de toroltek a megrendelesem, a penzt viszont nem adtak vissza. Lehet ezekkel csinalni valamit ilyenkor? // Paypalos... -
Snowy_owl
őstag
2 napja. Sejtettem, hogy köze lehet hozzá, ilyenkor minden megáll náluk. Köszi, akkor várakozom. Egyébként ilyen esetben vissza kell küldeni amit rendeltem nekik, vagy esetleg küldenek újat, vagy jóváírják? Egyébként egy bluetoothos hangszóró 6000 körül van, és magas hangerőnél rettenetesen recseg, másik társa meg szépen szól.
-
Snowy_owl
őstag
Sziasztok!
Rendeltem valamit ami marhára nem működik, és a terméknél a vásárlásoknál írtam hogy mi a gondom, meg küldtem videót is. Választ mikorra várjak? Javítást kértem a dologra reapirt, jól csináltam?
-
Tabaqui
csendes tag
Most rendelnék először banggood.com-ról, de nem enged bankkártyát választani, csak PayPal-t. Van valakinek valami tippje?
-
Flashget
félisten
Nekem érdekesen jött meg Kínából a dec 14-én rendelt Golf 2.1A kábelek.
dec. 19-ig mutatta a TN követés hol tart a csomag.... utána hetekig semmi változás "célországba elküldve". majd felpörögtek a dolgok.
2016.01.09
13:49
Küldemény információ:
Célországba megérkezettés most 11-én hétfőn hozta a postás. dec 19 - jan.9 között semmi hír nem volt róla akármelyik TN követőt néztem.
türelem egyszer csak feléled a TN szám. -
Abysmal
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám van, hogy december 7.-én egyszerre rendeltem 2 terméket, egy külső aksit és egy speckó adatkábelt. Az aksi megérkezett pár nappal karácsony előtt, viszont az adatkábel még mindig nem. Ilyenkor mi van? Arra számítottam, hogy ezeket egy csomagban küldik, de mondom, mindegy, akkor majd jönnek külön, de már 3 hét eltelt mióta az aksi megjött, a kábel meg még mindig sehol.
A rendeléseknél rámentem a kábelre és a Repair & Refund & Resending-nél próbáltam volna refundot kérni, de csak egy "Sorry, the function is under construction" hibaüzenetet kapok.
Valahol máshol kell a refunddal próbálkozni, amit én nem találtam meg? Nem tudom érdemes-e még várni vele, azért mégiscsak meg kellett volna érkeznie már igen régen. -
ottobacsi
tag
Másnál se megy normálisan a banggood?Meggyógyult mire megírtam az előző mondatot...
Vagyis egy kicsit jobb lett...
-
Imy
veterán
Banggoodon valaki a price alartet használta? Tényleg küldenek levelet, ha csökken a termék ára?
-
Earl_Muttley
őstag
Uraim!
Segítsetek, dilemmában vagyok.
(Banggoodon) még az ominózus quadcopterekből kimorognom kettőt, amit nem kaptam meg a mai napig. Eközben 2 resendet is leleveleztem velük, mert ugye 1,5 hónap után se jött meg, a másikat meg azért, mert a resend TN-je nem mozdult hetekig.
Ma lekövettem mindkét TN-t és ez fogad.
Number (Status) Origin (Carrier) Destination (Carrier)
RC073300995MY ez az ami nagyon sokáig nem mozdult
In Transit
Malaysia(Pos Malaysia)
Hungary(Magyar Post)
Latest Event -- 2015-12-25 01:10 Célországba elküldve / Item sent abroad
RE579076934SE
In Transit ez az amit helyette küldtek
Sweden(Direct Link)
Unknown
Latest Event -- 2015-12-28 19:20 Item received for processingKérdésem az lenne, hogy tényleg ennyire korrektek, vagy valami átbaszi van? Mert azért ez 2x20USD, még egy ekkora boltnak is...
Köszönöm!
-
kiszi07
senior tag
Kaptam egy választ tőlük, hogy küldjem vissza nekik és majd ők továbbítják a gyártó felé és ott felül bírálják. Ez pontosan melyik országban van ?
ui: azt is írták, hogy kifizetnek mindent -
kiszi07
senior tag
Írtam nekik egy panaszlevelet, majd 5 órán belül válaszoltak rá. Válaszolt a Jessy, hogy küldjem pontosan el a címet, ordert meg mindent. (Előtte is elküldtem, le volt fotózva láthatóan!) Most már 6. napja nem kaptam semmi üzenetet tőlök, ilyenkor mivan ?
-
Rainman05
tag
Elég bosszantó
-
Flashget
félisten
válasz
Rainman05 #149 üzenetére
Hát az nem jó.
Nekem is 2 rendelésem van valahol úton az egyik már 10. napja eu raktárból holland postával annál ez van:
MP szerint utolsó infó:
2015.12.23 15:41
Küldemény információ: Célországba megérkezett17track szerint
2015-12-23 15:41 Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2015-12-23 16:02 The item is being processed by customsa másik kínából CN-es TN számmal
2015.12.19 08:01
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroadazért remélem amit vám területre vittek töltőt nem nyúlják le...
-
Ciccuka
veterán
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Politika
- Nők, nőügyek (18+)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- 4K HDR kompatiblis Dune HD médialejátszó a tesztpadon
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook - Kamatmentes részletfizetés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest