- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fali konzol lapos tévékhez
- Autós kamerák
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Apple MacBook
Aktív témák
-
szepi79
őstag
-
amargo
addikt
az install shildet akkor is a c: re tölti be.. (azt nem tudom, hogy átlehet e állítani) tehát ott minden képp kell, hogy legyen valamennyi hely, bár ez nem szokott sok lenni. amit szepi79 ajánlott az segít! bár nem értem, mekkora ez a progi?
-
-
fügike
senior tag
Akkor az a TEMP lesz sztem. Oda kell figyelni, mikopr felrakod.
Igaz, némelyik idegesítően berakja magát a Dokumentumok-felhasználó-mittoménmi könyvtárba. És oda is ment. Szóval nézd meg ott, és pakold át a mentéseke a D-re. Ettől csak helyed lesz több, de a gép továbbra is oda fog menteni. -
fps8
senior tag
A gondom az hogy van két vinyóm egy 1gb,és egy 3-g-s.Az 1g-s a C:.Ezmiatt ha elindítok valamit ügye az a c-re terjeszkedik!?Kb 200-mb szabad hely szokott lenni rajta,de van egy játék ''hl''-aminek nem elég,de és ha elindítom kilép kevés helyre hagyatkozva viszont a kilépés után a kevés hely megmarad!Minden indítás után kevesebb a szabad hely!!!!!!!Már kb 3-400-mb-adatot letöröltem ez miatt és ugyan ez történik!Mit csináljak??????????????????:0
Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Tőzsde és gazdaság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen routert?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest