- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- MILC felhasználók szakmai topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- Obsbot blog: AI funkciókat ígérő, mégis megfizethető webkamerák
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
szepi79
őstag
-
amargo
addikt
az install shildet akkor is a c: re tölti be.. (azt nem tudom, hogy átlehet e állítani) tehát ott minden képp kell, hogy legyen valamennyi hely, bár ez nem szokott sok lenni. amit szepi79 ajánlott az segít! bár nem értem, mekkora ez a progi?
-
-
fügike
senior tag
Akkor az a TEMP lesz sztem. Oda kell figyelni, mikopr felrakod.
Igaz, némelyik idegesítően berakja magát a Dokumentumok-felhasználó-mittoménmi könyvtárba. És oda is ment. Szóval nézd meg ott, és pakold át a mentéseke a D-re. Ettől csak helyed lesz több, de a gép továbbra is oda fog menteni. -
fps8
senior tag
A gondom az hogy van két vinyóm egy 1gb,és egy 3-g-s.Az 1g-s a C:.Ezmiatt ha elindítok valamit ügye az a c-re terjeszkedik!?Kb 200-mb szabad hely szokott lenni rajta,de van egy játék ''hl''-aminek nem elég,de és ha elindítom kilép kevés helyre hagyatkozva viszont a kilépés után a kevés hely megmarad!Minden indítás után kevesebb a szabad hely!!!!!!!Már kb 3-400-mb-adatot letöröltem ez miatt és ugyan ez történik!Mit csináljak??????????????????:0
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest