- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Milyen RAM-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali médialejátszót?
- Egérpad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
LukyHun
csendes tag
Sziasztok,
Kis segítséget szeretnék kérni az alábbi problémában.
Egy 1500GB-os HDD akadt, játékok megálltak, szaggatott, kerregett. A SMART hibát jelzett, azóta már kivettem, stb- Eljutottam a HDD Regenerator programhoz.
Most következik a lényeg:Teszteltem pendrive-ról bootolva 2 db HDD-t is. Egyiken sem volt semmi, sem a Prescan, sem a Normál (hibák javításával) verziónál sem. Tehár úgy, hogy bootot csináltam, úgy futtattam.
Ugyanezem HDD-ken viszont Win7 alól futtatva a Regenerator-t, volt sok-sok delay szektor. (Annyira nem sok, de volt vagy 14-16 ponton a teszt lefutásának végén.
Ami még érdekesség volt, bootolásos tesztnél szépen pörgögtek HANGTALANUL a vinyók, de Win7 alatt lehet hallani h dolgozik a fej, néha be-be lassult, majd dobott Delayed sectorokat.
Egyébként SMART 100%-osnak hozza a HDD-ket, illetve csak egyiket, ami 2 éves és 4000 üzemóra van benne (1 terrás WD), a másik egy 500-as, az elég régi több éves, valami 24000 óra van benne.Légyszi valaki mondja már meg, hogy most mi van??? Az 1 terrás vinyó amúgy tök gyors SATA2-őn, 18 ms elérés, 50-110 Mb/sec semmi gondom vele.
Tápot bemérettem, leadja szépen a feszültségeket, akkor is ha terhelve van a SATA ág. Annyi h kicsit cicereg, ezt mondták mert már öregszik, de egyébként elméletileg HDD meghibásodást nem okozhat. Amúgy 600-as Raptoxx, X4 960BE, R9 270X, 2 HDD, egy DVD író. Win fagyásaim nincsenek, még ha terhelem pl BF4- BF3-al akkor sem.Tényleg ennyire szar minden HDD, vagy valami hw gubancom lehet? AHCI-ben használom a SATA-t, nem próbáltam native IDE-ben.
Előre is köszi minden segítséget! Esetleg ha vki megnézné hogy boottal neki is semmit sem hoz ki, win alatt meg igen, az jó lenne.
Köszi,
Zsolt
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gaming notebook topik
- AliExpress tapasztalatok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 860 Evo 250GB 2,5" SATA SSD
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest