- Fujifilm X
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Projektor topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Memora
senior tag
Sziasztok, szeretnék segítséget kérni egy gyenge szektor-os HDD ügyében!
Nemrég egy 98.5 mb méretű pdf-et akartam áthelyezni, és másolás közben hibát jelzett a windows, vagyis gyakorlatilag áthelyezhetetlenné vált a file. A HDD sentinel ezután ki is jelzett 1 db gyenge szektort a vinyón.
A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudhatom meg, hogy pontosan mi van a gyenge szektoron (gondolom csak az az egy pdf file, de nem értek ehhez a témához)?
A legfontosabb, hogy arra a bizonyos gyenge szektorra többé ne kerülhessen semmi más adat. Le lehet zárni valahogy a HDD-n? Érdemes?
Ha le tudom ellenőrizni, hogy tényleg az, és csak az az egy pdf van a gyenge szektoron, és ha nem törlöm/helyezem át (szerintem nem is tudnám), akkor úgy marad (tehát nem jelent veszélyt más file-okra)...szerintem ez lenne a legjobb megoldás a számomra, amennyiben helyes és működik amit írtam
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest