- Apple asztali gépek
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Színhelyességre fókuszáló, menedzselhető monitorral jelentkezett a BenQ
- Fujifilm X
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Üdv!
Vala nekem egy 2,5-ös vinyóm ami külső házban van és a minap másoláskor 1x csak elkezdett olyan hangot adni mintha a fej épp össze csiszolná a diskeket benne, majd rá pár sec-re jött a winfos üzenete mintha lehúztam volna az USB-ről. Ezután vissza dugtam és megnéztem HD Sentinellel 56%-ot írt és x db bad sectort, nemsokkal késöbb már csak 33%-ot és 61 bs-t. Oké hogy van hdd regenerator meg egyéb dolgok, de érdemes ezzel szenvedni vmelyik programmal, mert ez valszeg fizikai hiba lesz ami ugye nem javítható vagy azért érdemes lenne vmilyen csoda progit ráküldeni? Hallottam már olyanról is ami megkeresi a hibás szektorokat és azokat "láthatatlanná" teszi az op. számára így azt a részt nem lehet használni, de a többi jó sectorokat még lehet ugyan úgy mintha semmi gond nem lenne. Vkinek vmi tippje? Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- Apple asztali gépek
- Battlefield 6
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Xbox Series X|S
- Könyvajánló
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- EAFC 26
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest