- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- A Razer új irányba nyitott a mechanikus billentyűzetek piacán
- Streaming vs kábeltévé: feldarabolják a Warner Bros Discoveryt
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vektor
csendes tag
válasz
oregcsóka #20 üzenetére
HI,
Én kipróbáltam a HD TUNE-t, nagyon hasznos votl, megmutatta, hogy hol vannak bad sectorok a vincsin. A ''BS-ek körül particionálása'' nem nagyon működött volna, mert eléggé szétszürva voltak a lemezen. Letöltöttem a Drive Fitness Test (v4.02) programot, ami az IBM vincsikhez való (Hithachin kerersztül ugye) és egy boot lemezzel elindítottam a gépet. Lefuttattam a vizsgálatot, majd a végén két lehetőséget kínál fel:
1. Erase all Data
2. Rewrite BAD sectors
én nem akartam még formatálni, így a REWRITE-ot válaszottam, és ha hiszitek ha nem (én is alig) de eltűntette azokat a BS-eket, amik már annyira sértették a vincsit, hogy már hangot is adtak, ha odaért az olvasó fej.
GOndolom a program (DFT) megjelölte a BAD SECTOR-okat és simán átugrik felette. Így legalább elkerülhettem a particiolgatást....
Visozn van egy másik vincsim is, ami szintén tartalamaz BS-et, szépen átfuttatom azon is a DFT-t hátha segít azon is
Új hozzászólás Aktív témák
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest