- 3D nyomtatás
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Milyen házat vegyek?
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HP notebook topic
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
LoL, GTA 2,5
látszik a képeken hogy meseszerű grafikát próbáltak alkalmazni, de ennél a GTA3nak vagy 5× jobb a kinézete...DE, nem biztos hogy hatalmas bukás lesz, hogyha grafikán kívül a többi jó lesz... lehet hogy rosszul néz ki a játék, de nézzétek meg a képeken milyen mennyiségű kocsi lesz egyszerre megjelenitve. Hogy elfogadható grafikán, ennyi dolog egyszerre, tüzefektel megjelenítve legyen, nagyon hosszú optimizálás, és nagyon profi fejlesztők kellenének.. egyébként lehet hogy rosszul gondolom, de szerintem nagyon a Grand Theft Autora fog hajazni, legalábbis screenshotok alapján
nézzétek meg pl ezt a képet:
Bővebben: link
szerintem a töréssmodell az autóknál sem lesz rossz, és valami rongybaba is belekerül a játékba, mivel itt látszik ahogy az ember rávan dőlve a kocsira, és a kezei lelógnak. a törés nekem kifejezetten tetszik
az viszont nagyon lol hogy majd valami néger csövest kell irányítanilegalábbis úgy néz ki...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest