Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- E-book olvasók
- Amazon Fire TV stick/box
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Apple MacBook
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- RAM topik
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
guest
veterán
A gyártóknak is vannak érdekei ezt senki nem vitatja. Csakhogy vannak (lennének) a fogyasztóknak is. Amiért én nagyon rühellem a BSA, rendőr, törvényhozó összefonódást, hogy a fogyasztók érdekei bizony többnyire nulla szinten vannak képviselve.
Játékok: a demók majdnem semmit se érnek, a review-k úgyszintén. Én régen rengeteg játékot vettem ezek alapján, (valaki írta, itt csak 10 eFt egy átlag új játék, ez már akkor sem volt igaz!) de leálltam vele, mert jónéhányat dobtam ki két óra szenvedés után. A review csak arra jó, hogy felhívja a figyelmem valamire, senki nem tudja megmondani előre, hogy az én ízlésemnek mi felel meg végülis.
Aktív témák
Aktív témák
- Mikrotik routerek
- E-book olvasók
- Amazon Fire TV stick/box
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Wanbo Vali 1 Pro projektor
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest