Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibee77
őstag
Szevasztok.Megjött az uj kartya, beraktam a gepbe, persze ugy hogy nem töröltem elötte a regi (nvidia) drivereket.szoval regi kartyat visszaraktam, hogy mindent letöröljek de aztan mar azzal se indult a gep.clear cmos megvolt, vegre elindult regi kartyaval, ddu-t letöltöttem, letöröltettem vele a drivereket, gep kikapcs.uj kartya be, gep indit, ugyanaz van.tapegysegem nem lehet tul gyenge elmeletileg.
-
tibee77
őstag
Szevasztok.Uj videokartyat vettem es szeretnem, ha valahogy hasznalni tudnam a regi monitorjaimat vele.Sajnos csak egy hdmi kimenet van rajta a többi az displayport.Jol gondolom, hogy hdmi splitter az nem segit, mivel az csak tükrözi az egy monitoromat a masodikra?nekem osztott kepernyö kellene.Egy displayport-hdmi adapter gondolom segitene csak nem tudom mennyire megbizhato ez a megoldas illetve hosszutavon jol müködik-e.Elöre is köszi a segitseget!
Szerk.:közbe latom, hogy van hdmi switch is mint masik opcio.Szoval a kerdes, melyik ezek közül a legmegbizhatobb? -
tibee77
őstag
válasz
nonsen5e #46458 üzenetére
Nem is hallottam meg erröl.
Viszont volt mellekelve egy progi a kärtya melle (msi gaming app), amiben egyszerüen tudtam vältani az OC, Gaming, Silent modok között.Az egyik 1050 a mäsik 1020 a harmadik 1ghz-re lötte be a gpu-t.Gondoltam, hogy ez a dolog ugymond "beragadt" es ezert jött egy uninstall.Viszont utäna is ugyanez volt a problema.Tanäcstalan vagyok...Tudom a vegsö megoldäs egy win reinstall lenne de kb. 1 honapja huztam ujra, nem akartam megint ezt meglepni. -
tibee77
őstag
Szevasztok!
Lenne egy gyors kerdesem hozzätok.Adott a videokärtyäm es hozzä egy kis problema.Nem ugrik vissza a gpu orajel 300 mhz-re (idle ällapotban), folyamatosan 1 ghz-en megy, ha jätszok, ha nem.A gpu kihasznältsäg kb. 0 vagyis nem hasznälja semmi sem a hätterben.Hogy lehet ezt orvosolni?Szerintem emiatt van az, hogy 50 fok körüli hömersekleten van idle-ben miközbe jo 10-15 fokkal kevesebbnek kene lennie.Feltettem a kerdest mär a kärtyäm topikjäban is de most pörög annyira a topik.Elöre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest