Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabix01
tag
válasz
B.Á.L.!.N.T #42702 üzenetére
Konkrétan még nem figyeltem de én is gondoltam erre alapból van 1 12cmes venti oldalt ami húzza befelé a levegőt + s2es hütés van a 8800 GT aztán van mégegy 12es venti ami húzza kifelé hátul a levegőt szóval forog rendesen a levegő de mindebben nem bízva fogtam a kb 30cm kis ventilátoromat feltoltam 3. fokozatra levettem a gép oldalát és picit oldalasan lökettem neki a hűtést hátha...de 10 perc után a nagy fentivel is ugyan úgy viselkedett sajna igy azt mondanám hogy a hőm. rendben volt...
de azt nem értem hogy a felülnézetes 3d játék miét fagy be mig az ugyszintén 3d FPS játék a CS meg nem pedig annak tuti nagyobb a rendszerigénye mint a LOL-nak...(ennél már a beállitásokat "low"ra vettem vissza...) Mert eltudom képzelni hogy haldoklik merthát közel 10 éves a cucc, de hogy csak annál a játéknál... ez érdekes számomra.
-
Szabix01
tag
válasz
B.Á.L.!.N.T #42699 üzenetére
Sajnos ez sem oldotta meg a problémát csak most már nem 3 percenként "fagy ki" hanem kb 10 percenként...
-
Szabix01
tag
Sziasztok,
Van egy Nvidia GeForce 8800 GT vga-m.
Az lenne a problémám hogy a képernyőillesztő driver folyamatosan "kikapcsol" játék közben viszont érdekesség hogy a LOL játék közben kb 3 percenként elmegy a kép és fekete kép jelenik meg, megfagy kb az egész majd ha lerakom tálcára és vissza megint okés a dolog viszont ha a CS: Global Offensiv-vel játszok akár 1 órát is semmi baj nincs szépen fut akadás nélkül...
Valaki tudja esetleg mi a baj? Vagy mit tehetek ez ellen? -
Szabix01
tag
Helóó Belóóó
Most készülök venni egy alaplapot és érdekelne hogy a jelenlegi GeForce 8800 GT-met ebbe a ASRock B75M-GL R2.0 lapba bele tudom e tenni ugy ideiglenesen? Mert jelen pillanatban csak procit+lapot+ramot tudok venni arra futja a keret
Köszi a választ előre is
Béke neked.
Üdv Szabi -
Szabix01
tag
válasz
BomiBoogie #26037 üzenetére
Hát ezt rossz hallani :/ azért köszönöm a választ.
-
Szabix01
tag
Sziasztok.
Van 1 Nvidia Geforce 8800 GT és olyat csinál a drágaság feszt hogy ha youtubon nézek videot a képernyő illesztő "kiakad", a monitor fekete lesz mintha ki be kapcsoltam volna és olyankor ujra kell inditani a google böngészőt. Fent volt a 310es driver és ezt a problémát akkor is csinálta ha 3ds játékkal játszottam , letöröltem és felraktam a 190 es drivert, elértem azt hogy a játék közben nem csinálja ezt a "kakapcsolomamonitortésvissza" dolgot de a youtubon ha nézek videot 1 idő után ezt csinálja.
Mi lehet a baja , miért csinálja ezt a VGA?
Érdekesség még hogy a mozgó képes videok a youtubon gyorsabban "kiakasztják" mint ha csak 1 kép van. (Szóval ha gameplayt, klipet nézek hamarabb csinálja ezt a gép mintha csak olyan videot nézek ahol csak 1 kép van és zene megy)
Üdv Szabix01
-
Szabix01
tag
Sziasztok.
Egy olyan kérdésem lenne hogy mennyiben tudnám eladni a Nvidia Geforce 8800 Gt met amin s1es hütő és azon Arctic F12 Pro 12 cm-es ventilátor van.
Eladnám majd mert szeretném lecserélni egy ujabb tipusu de hasonló tulajdonságú VGA-ra és az lenne a kérdésem hogy ezeknek a feltételeknek melyik VGA kártya felelne meg?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Üdv. Szabix01
-
Szabix01
tag
válasz
Rasiel #15454 üzenetére
Értem.
Köszi a segítségedet mellesleg a tápot még ajándékba kaptam...És hát nem néztem még azóta utána milyenfajta is ez a táp mert még nem foglalkoztam igy ezzel a problémával.De igy hogy szóltál ráállok a dologra!
Köszönöm segítségedet még egyszer még lenne 1-2 két kérdésem de azt majd pmben ha szabadna... -
Szabix01
tag
válasz
Rasiel #15443 üzenetére
Szia !
Tápegység : LOGIC 500ATX (500 Watt)
VGA : NVIDIA GEFORCE 8800 GT
CPU: AMD Athlon 64 x2 5200+
Alaplap : MSI K9N SLT
RAM : 2x 1 Gb Kingmax
Merevlemez: Samsung HD155UI (1,5 TB)Ezekből tevődik össze a gépem és amugy beleolvastam abba a topicba amit linkeltél már találtam is pár hasznos infot köszönöm szépen!
-
Szabix01
tag
Sziasztok!
Játékok közben és Google Earth használata közben(ennél kb 2 percenként) a következő történik :
Elfeketedik a kép, utána visszajön, és azt írja ki, hogy a képernyő illesztő nem válaszolt, utána meg helyreállt.(néha általában a COD 4nel olyat is csinál hogy becsikózódik a kép de ha 1 Windows gombot nyomok lemegyek a tálcára majd vissza eltűnik 1 időre...)
Win7et használok és már rengeteg mindent kipróbáltam...
Újratettem az op rendszert hátha annak volt baja de semmi a legújabb drivereket használtam ugyis csináltam próbáltam azt is hogy régebbit használok ugy is ezt csinálta a gép.
Futtattam furkmarkot semmi baj nem volt a vgaval nem irt ki hibát a kép sem lett pixeles meg annál nem csinálta ezt a képelsötétedős dolgot...
VGA : Nvidia GeForce 8800 GT
Mi lehet ez szerintetek?
Kössz![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- Autós topik
- iPhone topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Max
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- zotac amp gtx 1060 6gb
- Nvidia GeForce RTX 2080Ti 11 Gb GDDR6 2 db videókártya eladó + Ajándék Nvidia SLI híd