Hirdetés

Aktív témák

• TGaben

tag

Sziasztok!

A segítségeteket szeretné, kérni, rejtett partícióról való újratelepítéshez. Adott 1 noti, amin eredeti Vista operációs rendszer van, de már jó pár éve,és mostanra annyira belassult, h a "regiszter pucolók" nem segítenek. Szeretném ujratelepiteni, de lemez az 1 darab sincs hozzá. Eléggé értek a számitógépekhez, és tudom,h rejtett particion van, meg a driverek is, viszont nem tudom előhozni sem a start menüből, sem a Sajátgép - kezelés - lemezkezelés nem mutatja meg. Recovery lemezt sem tudok csinálni, mert nem acer, asus, vagy valami márkásabb a noti, h legyen hozzá recovery program, hanem albacomp :D a "keret", de elvileg belül minőségibb alkatrészek vannak, igy lett összeállítva. A fontosabb adatok le vannak mentve, tehát format c: , és mehetne, de hogyan? boot-oláskor csak az F2-t (bios) és az F9-et (boot menü) ajánlja fel. Próbáltam "más F billentyűket" is nyomogatni, de semmi.
    Kifogytam az ötletekből, esetleg még a particion magic progi, de azt annyira nem ismerem, sose használtam. Remélem tudtok segíteni, mert olyan valakinek lenn, aki nem ért a számítógépezhet.

Aktív témák