Hirdetés
- Nyáron startol a Nintendo Switch 2
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
icons
addikt
[link] így néz ki a stb, a T-home TVhez adják (IPTV), és az abból kimenő jelet akarom fogni.
A vidkártyának van DVI és 15tűs d-subja, meg egy 10envalahány tűs cucca, ami az S-videohóz hasonlít, annyi különbséggel, hogy jóval több tűs, namost ebbe bele kell dugni egy olyan kábelt aminek van a végén: bemeneti S-video, kompozit (ezek közül vmeik üzemel csak), és ugyanezek kimenetben. Tehát lehet kirakni a képet, és bevinni is jelet.
És én ezt a bemeneti tulajdonságát is szeretném kihaszálni (egyébként adtak ehhez egy programot is, úgyh tuti tudja (Ulead VideoStudio7es asszem).) -
Kötelező
senior tag
1#
Kérdezgetős topicunk folytatódik.
Tudtommal a kérdezgetés szóba nem csak hardwarekről lehet kérdezni. Amugy meg ha valamit nem tudsz(ViVo)akkor ne te válaszolj olyanra amit te sem tudsz, hanem akkor inkább te is kérdezz!!!Amugy meg épp elég a bajom és csak kérdeztem valamit.
-
Hosssszu
őstag
''A vivo annyit jelent hogy a gépet tudod kivetiteni a tv-re vissza fele nem!''
Nem akarok be(le)szolni, de ez hulyeseg! A VIVO=video in& video out!
Amirol te beszelsz, az sima tv-out!
''Van olyan videókártya ami tudja ezt abba egy kis tv kártyát raktak bele(koaksz csatival)
A neve...hú az most nem is jut az eszembe...valami worder vagy mi.''
Ennek pedig a neve:ATI all in wonder, es igen ebben van tv-tuner is. -
icons
addikt
Navégre valaki!! Thx, megvan!
Mérne tudnék? Azt szeretném, hogy set-top boxom van, aminek van S-video kimenete, és ezt VIVO-s kari S-video bemenetébe bekötöttem, akkor az mér nem megy? (meg persze hangot)
meg hát video in-video out, tehát akkor az az in az mit akar jelenteni, ha be tud menni videojel, a felvétele nem nagy cucc, nem?
[Szerkesztve] -
V.Stryker
nagyúr
Ha alapban használod,akkor én szvsz nem látom értelmét. Én tuningolok és nekem pl. gáz,hogy 1.4-es a ram és nem bírja a húzást. Sajna nekem nincs ilyen ajánlatom.
És lusta is vagyok ezzel fogalalkozni, lassan kinövöm a játékokat is.
Egyébként én elégedett vagyok a karival...cibáltam egyet a gpu-n egy minimálisat a ramon és ami ebben a kategoriában mehet, az megy is.
[Szerkesztve] -
V.Stryker
nagyúr
Dobj rá egy Zalmit és húzd az agyát. Én egyetlen dolgot azért megkérdeznék az asusról...bocs,most lusta vagyok utána nézni....hogy hány nanosec-es a memoria rajta. A gigabyte-on sajna 1.4-es van ezért semmi tuningot nem bír. Viszont ha tuningolós fajta vagy, akkor talán mégis érdemes lenne, persze csak ha valami jófajta memok vannak az asuson.
-
V.Stryker
nagyúr
Nekem pont most van egy gigabyte 6800gs karim...régebb egy asus extreme 6600gt-m volt, így annak minőségéhez kétségek sem férhetnek. Az amiért nem javaslom a cserét, hogy a 6800GS az a kari, ahol a GS verzió erősebb,mint a GT jelzéső. Extreme ide vagy oda...én nem adnám. De ez csak szvsz...
-
Gabe™
csendes tag
Start, beállítások, vezérlőpult, hálózati kapcsolatok, helyi kapcsolat jobb gomb, tulajdonságok, tcp/ip, és alul vannak a dns-ek, ahol meg tudod adni manuálisan.
Kétlem egyébként, hogy ezért kapcsol szét. Nem írtad, hogy hogy néz ki a hálózatod. Van router, vagy nincs?
[Szerkesztve] -
tbs
addikt
A kulcsszavak, amire keresni kell:
windowsban -> scheduled tasks (ne legyen egy sem)
biosban -> wake-up events (disabledre mindet)
Ja, még egy dolog: a géped, ha áramot kap automatikusan elindul..? Mert akkor lehet, hogy a tápod úgy érzi, hogy... Akámi miatt. Kapcsold ki ezt is a biosban (power off).
Hálózati problémádnak nagyjából 26355 oka lehet, ebből 26349 a windowsodon belül keresendő. Kevés az infó. -
-
tbs
addikt
AI7... A nevében a válasz. A múltkor is így csinált egy, mielőtt öntudatra ébredt és elpályázott a ProximaCentauri felé...
Javaslataim csak a klasszikusak: kártyák ki, ventik lehúzva, alapjelenségek vizsgálata (bios csipik), majd szépen újraosztani a kártyákat, egyesével. Lehetőleg cmos elemcsere és kölcsön újtáp beszerzése után... Vinyókat húzd le, elég neked a cd/dvd, memtest arról is bootol.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nyáron startol a Nintendo Switch 2
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Kegyelmet kaptak Trumptól a BitMEX társalapítói
- FOTÓS beárazás
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Dell Precision 7540 I7-9875h - 16Gb - 256 GB NVMe NVIDIA Quadro RTX 3000 Szép állapotban eladó
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Tenda 4G Simkártyás Router 6hó jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest