Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen joysticket vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
Aktív témák
-
True
aktív tag
válasz LordVader80 #2280 üzenetére
Na igen... repked... Végső megoldást a ház csere jelentett, csak azzak volt 1 kis bibi hogy a WinXP matricát hogy csalom le rólla, de a vasaló sok mindenre jó...
Nem postázok még mutteromnak sem... Telószám az adataimnál volt, amíg az új PH láthatatlanná nem tette...... ja a mágnesmotort, csak ráadásnak csináltam...
-
True
aktív tag
válasz LordVader80 #2272 üzenetére
Tipp: Nekem anno volt 1 olyan házam amiben müanyag pöckök tartották a lapot, és mint tudjuk azok sajnos testpontok! Kb ugyanilyen instabil volt nekem is...
Mod: A 2273 hsz hová szállt???
[Szerkesztve]Nem postázok még mutteromnak sem... Telószám az adataimnál volt, amíg az új PH láthatatlanná nem tette...... ja a mágnesmotort, csak ráadásnak csináltam...
-
D.Orion
veterán
válasz LordVader80 #2270 üzenetére
Szépen végig kell járni mindent, más megoldás nincs. Reméljük valami apróság lesz.
-
D.Orion
veterán
válasz LordVader80 #2260 üzenetére
Rendesen érintkezik minden a házon belül? Kívűl tápkábel nincs megtörve v. ne adj isten a csatlakozás nincs kikopva? Egye elemcserét is megér a dolog, de ennek hibáját kizártnak tartom. Valami komoly kontakt hiba van ott, ha minden rendesen érintkezik
-
REDeath
őstag
válasz LordVader80 #2256 üzenetére
még próbálkozok más progikkal... De úgy látszik csak reklám amit mondanak 3 lépésben visszanyerni
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
REDeath
őstag
válasz LordVader80 #2244 üzenetére
msot próbáltam azt is, de az a fura, hogy lomtárba teszek egy képet C: ről pl. aztán űrítem lomtárat, és utána egyik progi sem látja pedig nem hiszem hogy 2 perc alatt a semmitől felülírná.
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
D.Orion
veterán
válasz LordVader80 #2244 üzenetére
De bakker mi nagyon hűlék vagyunk ám Megálmodtam a megoldást amivel ki lehet deríteni, hogy mi a rossz. A gép vagy az elektromos hálózat. A megoldás olyan egyszerű, hogy az már fáj: Vidd át a barátodhoz a gépet, ha ott elindul akadás nélkül akkor a hiba a falban van.
[Szerkesztve] -
D.Orion
veterán
válasz LordVader80 #2234 üzenetére
10A nagyon is elég kell lennie. Én egy 1968-ban épült panelltömbben lakom. Ergo 2.5-ös alu vezetékek vannak a falban és olvadó biztósíték volt anno. Egy körön van rajta a : tv, hifi, 2monitor, 2 számítógép(olyan 150W-150W effektív fogyasztással) + a két szoba világítása. Itt ha minden egyszerre ment nem oldott le soha az olvadó!
Nagy valószínűség szerint akkor a géppel van baj. Alaplapos vagy más gépes topikban próbálj tanácsot kérni ez ügyben, hátha ők okosabbak. -
virkir
veterán
válasz LordVader80 #2234 üzenetére
Nem, nem ilyen egyszerű, ugyanis a 10A-es kismegszakítónak bőven elégnek kell lennie azok ált. elbírják a porszívókat, vasalókat, mosógépeket is amik lényegesen nagyobb áramfelvétellel indítanak mint egy számítógép.
Nálam akkor old le a 10A-es megszakító ha ua. körön megy egy porszívő egy mosógép éppen melegíti a vizet, ésa hűtőszekrény is elkezd hűteni.
Másodsorban a villanyórádnál lévő kismegszakító sem nagyobb 10A-nél egy lakótelepi házban tehát ott más gondnak kell lennie.
Legegyszerűbben úgy tudod kipróbálni, hogy a hálózatod hibás vagy a géped, ha azon a konnektoron megy egy 1000W körüli porszívó akkor nem az elektromos hálózattal van a gond, ha arra is leold a kismegszakító akkor a hálózat a hibás."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
D.Orion
veterán
válasz LordVader80 #2227 üzenetére
Mekkora kismegszakító van a lakásban? Hány darab megszakító van? Melyikre milyen berendezések vannak kötve? Milyen tipus? Milyen vezeték megy a falban(aluminium vagy réz), keresztmetszete?
Vezeték keresztmetszetet egyszerű megállapítani: Kismegszakító lekapcsol, egyik konektor kiszed és megnéz mi megy bele. Fáziskeresővel azért előtte nézd meg, hogy tuti nincs-e benne feszültség.
Az adatlapodnál lévő konfigot pedig egy 300W-os FSP is röhögve elvisz.
[Szerkesztve] -
virkir
veterán
válasz LordVader80 #2227 üzenetére
Biztos, nekem a konfigom a monitorral + nyomtató + telefon + egy 300w-os lállólámpa megy ua. konnektorról gond nélkül.
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
virkir
veterán
válasz LordVader80 #2206 üzenetére
Sürgősen keress egy épület villamossági szerelőt mert ott nagy gondok lehetnek a lakás hálózatával.
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro max
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -20% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- SilverStone SFX 450W Moduláris Tápegység
- SilverStone SFX 800W Titanium Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest