Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- LG LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
szalo73
csendes tag
xp
Processor
Model : AMD Athlon(tm) Processor
Speed : 1.30GHz
Model Number : 1300 (estimated)
Performance Rating : PR1924 (estimated)
Cores per Processor : 1 Unit(s)
Threads per Core : 1 Unit(s)
Internal Data Cache : 64kB Synchronous, Write-Back, 2-way set, 64 byte line size
L2 On-board Cache : 64kB ECC Synchronous, Write-Back, 16-way set, 64 byte line size
Mainboard
Bus(es) : ISA AGP PCI USB i2c/SMBus
MP Support : No
MP APIC : No
System BIOS : Award Software International, Inc. 6.00 PG
System : VIA Technologies, Inc. VT8363
Mainboard : 8363-686B
Total Memory : 384MB SDRAM
Chipset 1
Model : VIA Technologies Inc VT8363/5 KT133/KM133 System Controller
Front Side Bus Speed : 2x 100MHz (200MHz data rate)
Total Memory : 384MB SDRAM
Memory Bus Speed : 1x 133MHz (133MHz data rate)
Video System
Monitor/Panel : Alapértelmezett monitor
Monitor/Panel : Alapértelmezett monitor
Monitor/Panel : Plug and Play monitor
Adapter : RADEON 9200 SERIES
Adapter : RADEON 9200 SERIES - Secondary
Physical Storage Devices
Removable Drive : Hajlékonylemezes meghajtó
Hard Disk : Maxtor 2F030J0 (29GB)
Hard Disk : SAMSUNG SP1213N (112GB)
CD-ROM/DVD : HL-DT-ST CD-RW GCE-8320B (CD 40X Rd, 32X Wr)
CD-ROM/DVD : HL-DT-ST DVDRAM GSA-4160B (CD 40X Rd, 40X Wr) (DVD 5X Rd, 5X Wr)
Logical Storage Devices
Redszer,programok (C : 9.8GB (3.5GB, 36% Free Space) (NTFS)
Általános dolgok (E : 19GB (6.1GB, 32% Free Space) (NTFS)
Videók,fotók (D : 39GB (4.2GB, 11% Free Space) (NTFS)
Zene (F : 39GB (26GB, 67% Free Space) (NTFS)
DVD (G : 34GB (9.3GB, 28% Free Space) (NTFS)
CD-ROM/DVD (I : N/A
CD-ROM/DVD (J : N/A
3.5'' 1.44MB (A : N/A
Peripherals
Serial/Parallel Port(s) : 2 COM / 1 LPT
USB Controller/Hub : OPTi 82C861 PCI -> USB nyílt állomásvezérlő
USB Controller/Hub : VIA Rev 5 vagy újabb USB univerzális állomásvezérlő
USB Controller/Hub : VIA Rev 5 vagy újabb USB univerzális állomásvezérlő
USB Controller/Hub : USB gyökérhub
Keyboard : Szabványos 101/102 gombos vagy Microsoft Natural PS/2 billentyűzet
Mouse : A4Tech PS/2 Port Mouse
Mouse : A4Tech USB Port Mouse
Human Interface : USB HID
MultiMedia Device(s)
Device : VIA AC'97 Audio Controller (WDM)
Device : Szabványos játékport
Printers and Faxes
Model : Microsoft Office Document Image Writer
Power Management
AC Line Status : On-Line
Operating System(s)
Windows System : Microsoft Windows XP/2002 Professional 5.01.2600 (Szervizcsomag 1)
Network Services
Adapter : Intel(R) PRO/100B PCI adapter (TX) #2
Performance Tips
Warning 100 : Large memory sizes should be made of Registered/Buffered memory.
Tip 2546 : Large memory modules should be ECC/Parity.
Notice 5901 : CD 1x= 150kB/s; Exercise caution when comparing measured versus published ratings.
Notice 5902 : DVD 1x= 11.08Mbps Exercise caution when comparing measured versus published ratings.
Tip 2 : Double-click tip or press Enter while a tip is selected for more information about the tip. -
szalo73
csendes tag
Sziasztok
Lassan bootol a gép és a memóriánál sokat várakozik.mi lehet az oka?
Kösz -
ngabor2
nagyúr
begyűjtöttem egy DeLUX M323HT típusú egérkét. ez végre már kézbe illő, elsőre tetszik. van az elején egy piros led, ami néha villog. ezt azért teszi, mert lemerültnek érzi az akkukat (most ettem bele, nemrég töltöttem őket, tehát nem illene merültnek lenni), vagy csak hogy lássam, még életben van.
-
kisho
senior tag
Sziasztok!
A KOB (Mercury) 815EP TFSX alaplap kb. mekkora vinyókat ismer fel max.? Most 2001-es bios van rajta, a legújabb 2002 januári. -
BollaFeri
tag
Üdv! Vettem egy Fuji Siemens Amilo gépet, nem wlan-os, tettem bele egy wifikártyát, ami ugy müködik, hogy hálózat van, de net nem megy, és ez is elég gyakran megszakad. mi lehet a baj? Régi notimmal ezzel a kártyával és router beállításokkal működött!
-
mr.mitnick
csendes tag
ájj...megörülök...a laptopon lezárolt a userem,sehová nem tudok belépni....pl. a rendszergazda fiókba sem,és a vendégbe se(legaláb jáccani tudjak),de azsem megy...ötletek? tudom van olyan cd,amit beteszel,és leszedi a pw-t...de más? help!
Keresek diamondback,copperhead egereket,msnen elértek!
-
törölt tag
hello ma megint
nem talaltam olyan topicot, ahol a blue ray es hd dvd-ket ki lehetne targyalni, tudtok ilyen topicrol? -
rii
nagyúr
köszi a HELP-et!!!
(már) a BIOS sem látja. A kábelen még nem gondolkodtam, hogy rossz lenne, teljesen új, de azért veszek egy másikat.piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
gergo84
aktív tag
Üdv emberek!
kérdésem a következő:
Letöltök az internetről egy betűtípust (ttf kiterjesztés). Ezt szeretném a windows rendszerbe beilleszteni, hogy tudjam használi a Word vagy Corel Paint Shop Pro11-ben. Hova kell telepíteni, másolni... mit kel vele csinálni?
köszi -
törölt tag
koszi az infot
kozben talaltam egy windows vista start menu es egy desktop sidebar nevezetu progit, szoval elvileg van megoldas erre a problemara
regebben probalkoztam a stylexp-vel meg 1-2 hasonlo programmal, de nem is a vista kinezet kellene, hanem a sidebar, no meg persze az aero felulet... de hat arra varni kell meg ugy tunik -
rii
nagyúr
van vágó plotter is, vagy azt hiszem jobban mondva olyan rajzoló plotter is, ami képes vágni is .... ... manapság tintasugaras plotterek vannak használatban a grafikai stúdióknál, illetve CAD/CAm környezteben az, ami csak egy vékony tintával, vagy mivel, rajzol. Én így'tom
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
-
törölt tag
sziasztok, a yahoo widgets kinezetet be lehet ugy allitani, hogy ugy nezzen ki, mint a vista side bar-ja?
esetleg xp-hez is letezik ilyen side bar? -
dabadab
titán
A plotter nem egy hagyomanyos nyomtato, sokkal inkabb egy automata rajzgep: a ''nyomtatofej'' szabadon rohangal a papir felett es nem is igazan nyomtat, hanem egy toll van benne, ami a papirra rajzol (ertelemszeruen a fej fel is tudja emelni a papirtol). Namarmost, elkepzelheto, hogy ha toll helyett vmi penget raknak bele, akkor pont azt fogja csinalni, amit szeretnel.
DRM is theft
-
Laurent
csendes tag
valaki??
Nem elég ha szerencsések vagyunk, az is kell hogy mások ne legyenek azok!
-
rii
nagyúr
sziasztok!
1. lehet kapni IDE-SATA átalakítót, melynek segítségével IDE-s HDD-t lhet SATA csatlakozóra betenni?
2. miért van az, hogy EIDE feliratú IDE csatlakozóra nem tudok rátenni 160GB-os HDD-t? Van amikor fordítva kell az IDE káébelt feltenni... itt is ez lenne a helyzet?
előte is köszipiros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Laurent
csendes tag
Hali mindenkinek. Kellene nekem egy kis segitség. Egy olyan gépet keresek, (pontosabban a megnevezése érdekel ennek az ezköznek), amivel betűket lehet kivágni. Tehát maga a gép a monitoron megjelenő szöveget adott méretben kivágja. Én eddig úgy tudtam, hogy ez a PLOTTER, de alaposabban utánaolvasva kiderült, hogy a plotter csak egy nagyobb nyomtató. legalábbis ezt olvastam. Esetleg ha egy általános árat tudna vki mondani, nagyjából mennyi lehet ez a gépezet.Sürgős lenne. Köszönöm szépen és elnőzést a ''buta kérdésért''.
Nem elég ha szerencsések vagyunk, az is kell hogy mások ne legyenek azok!
-
Stalker-2572
veterán
válasz Stalker-2572 #959 üzenetére
Valszeg vírus lehetett, mert írtás után most működik
All Black...
-
Stalker-2572
veterán
válasz Stalker-2572 #951 üzenetére
Driver telepítéskor mitől lesz kékhalál??! Megőrülök
All Black...
-
-
-
dabadab
titán
3500-os Athlon64-hez milyen RAM kell? Kell hozza a 800-as v elketyeg 667-essel is?
DRM is theft
-
Cicero
őstag
Hello. Ennek a gépnek elég lenne egy FSP Zen (300W-os):
P4 2.0A GhZ s478 Northwood; ASUS P4B533 (2002-es őszi); ATI X1300 AGP; 1 vinyó (néha plusz rekk is); 2 dvd olvasó/író -
Stalker-2572
veterán
Egy játék nem akart elindulni egyik napról a másikra és újra akartam pakolni a vga drivert. Régit letöröltem, Drivercleaner is volt, gép újraindít,de amikor telepíteném az újat KÉKHALÁL Jelenleg emiatt nem tudom használni a VGA-t
All Black...
-
Spada
tag
válasz szandisas #947 üzenetére
Van közös indítópult és van accountonként is indítópult. Ugyanúgy, mint Start menü, Asztal, stb. Ha a közösbe rakod az utorrent-et, amit kétlek, hogy menni fog, mert nem lesz rá írási jogod, akkor elindul mindenkinél. A közös mappák XP-ben a C:\Documents and Settings\All Users helyen vannak alapból.
-
szandisas
őstag
Hy! A suliban elég szép sebességgel lehet torrentezni. A gépeken Novell háló működik. mindenkinek van saját accountja. Ha az indítópultba beteszem a Utorrentet, akkor ha más használja a gépet akkor menni fog a Utorrent? ( jó lenne , ha egyfojtában menne a seed )
aláírás
-
Yooha
aktív tag
Megpróbáltam a nero-val menüs DVD-t készíteni, de az avi vidót nem tudja megnyitni, mivel valami mpeg-4 decoder kellene neki. Mi ez, és honnan szerezhető be?
Friss windows xp, codec pack-et nem rakok fel, mert az állítólag nem ildomos, most egyesével keresem a codeceket.Én a kardomat a kezemben hordom. Te a tiédet a szívedben és az elmédben. Ahogy én látom, ez 2:1 fegyverelőny a részedre.
-
Spada
tag
sziasztok!
hálózati problémám lenne
adott:
- asztali gép, notebook, 3méter utp kábel
- fixip-t beállít, bedug-bedug, villám módjára létrejön a háló, windowsos hálózatvarázsló futtat
probléma:
- asztali -> notesz irányban átlag 30kbyte/s-el másol, holott fordított irányban 6000-10000kbyte/s is megvan. ezen értékek függetlenek attól, melyik gépről indítom a másolást, és persze idle állapotban történik a másolás
próbálkoztam (siker nélkül):
- hálókari csere az asztaliban
- mindenféle driverfrissítés
- mindenféle tűzfal kikapsolása
előre is kösz a válaszokat -
mr.mitnick
csendes tag
helóóó mindenki! az a kérdésem lenne,hogy a laptopomnál ismeretlen okból(jó lenne tudni) néha lezárolja magát a fiók...és forduljak a rendszergazdámhoz XD ötletek? a biossal semmigáz,csak az user baxaxik...PLS HELP ---->valakinek ötlete? a laptop egy Fujitsu Siemens C-series Lifebook...most ''műhelyben'' van az asztali gép,ezen CS-zek,fontos lenne! köszi szépen!
-
alexnowan
aktív tag
Vakuljak meg...
Nem látom hol kell új témát nyitni
Ciki egy tagtól tudom de lécci.Egy hajónak a kikötőben a legbiztonságosabb. De a hajókat nem ezért építik.
-
Bandus99
őstag
-
Bandus99
őstag
Szaisztok
Segitsetek nekem legyszives gyorsan kellene kitalalnom,
egy Inno3d 6600 nonGT AGP s kartyahoz mifele parameteru gepet erdemes epiteni, ami kiszolgalja?Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Dictator^
veterán
-
Dictator^
veterán
válasz #65675776 #934 üzenetére
mirol irtam ki ? (win98 maxtor 40es vinyo )
tehat:a dvd filmet felmasoltam isoba, majd kiirtam neroval. tokeletes lett. nem volt problema vele.
kerdes 2: egy tomoritetlen avit kodolnek divxbe multipassal (mar nem tudom pontosan a nevet mert elkezdtem 1passosba csinalni virtual dubbal es csak ha bejefezte akkor tudnam megmondani). tehat ezzel a multipassos dologgal tok sotet kep keszult + melle a hang, ez mitol van?
[Szerkesztve]És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Dictator^
veterán
válasz #65675776 #932 üzenetére
akkor emiatt jon ki a hibauzi igaz?
hm fura mert: isot mar irtam ki azon a rendszeren
4,37 GB (4 700 471 296 bájt) ekkorat
amivel meg most probalkozok az egy avi file:
4,27 GB (4 587 015 680 bájt) ekkora..
tuti ez a hiba?És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Dictator^
veterán
hell
most szetutnek vmit.
10mbites hub, ~1mb/s-es masolas win98 rendszerre, 4.7gigas filet, erre 98% error disk is full.
ott van meg 12gb hely ahova masolom (scandisckeltem a 98as rendszert no hiba).
ahonnan masolok meg 8giga szabad hely van.
hol a problema?És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
mr.mitnick
csendes tag
helóóó mindenki! az a kérdésem lenne,hogy a laptopomnál ismeretlen okból(jó lenne tudni) néha lezárolja magát a fiók...és forduljak a rendszergazdámhoz ötletek? a biossal semmigáz,csak a userrel ******
-
KL555
csendes tag
Sziasztok!
Hülye kérdés (és inkább a tápos kérdésekhez kellett volna feltennem), de azért inkább biztosra megyek.Tehát,ha a gépházra az van írva,hogyMidi ATX, a tápra pedig az, hogy ATX,attól az még jó, és működik a gép ? -
aviator17
csendes tag
Hali!
Epson ALC-900. Valamikor nemolyan régen láttam neten toner utántöltési útmutatót, csak már nem találom sehol. Most szedtem szét egy régi tonert hát elég bonyolult dolog és nem lettem okosabb...tud valaki valami kis tanácsokat adni hogy porral hogy töltsem újra a tonert? vagy netán ha valakinek megvan az a kis egész konkrét útmutató küldje el pls.
Köszi üvd
Ádám -
lacqa
tag
válasz Winner_hun #917 üzenetére
Köszi! A falbaverős azért mert a vevöm ki akaszt a kérdéseivel ezért már falba verem a fejem!Mindent értek nagy Up neked!!
-
Whaskes
senior tag
válasz Winner_hun #921 üzenetére
ezt most mé??
|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról?
-
Whaskes
senior tag
-
Whaskes
senior tag
válasz Winner_hun #917 üzenetére
mivan, hülyeséget írtál?
|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról?
-
Winner_hun
titán
Leadtek WinFast TV2000 XP Global, PCI TV + FM-tuner, Bt878 chippel, automatikus programkeresés Mono TV tuner, Sztereo Rádiótuner S -videó / Kompozit Videóbemenet; Audio line in és line out; Távirányító Állóképek tárolása az összes használatos formátumban, 24 bites színmélységben max. 1024x768 felbontásban Mozgókép rögzítése AVI formátumban, max. 320x240 felbontásban, 25 kép/másodperc,PIP - kép-a-képben funkció PAL felbontás 768x576 -ig, NTSC felbontás 640x480 -ig Win 98SE, Win ME, Win 2000, Win XP driverek, Ulead Media Studio 6.0 Full Software
A falbaverős szmájli minek kell? Mert ott vanM
[Szerkesztve]► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
lacqa
tag
Sziasztok!Azt szeretném tudni hogy a Leadtek Winfast 2000 Xp Global tunerkártya tudja e videó felvételnél a 720×576 os felbontást?
-
Whaskes
senior tag
-
qwasa
csendes tag
Szevasztok!
Adott a következő konfig:
Asus A7N8XE deluxe alaplap (bios 1009)
Ahtlon XP 2700+ proci
2x512MB DDR400 Kingston RAM (DUAL-ban)
ATI Radeon 9550 128MB Ram videokártya
Seagate 40G HDD
Maxtor 80G HDD
Ez konfig Kb. 2 éve gondnélkül ketyegett. A múlt héten voltak apró hülyeségei, bizonytalanságai. Na gondoltam XP újratelepítésnek itt az ideje, ez meg is történt.
Ekkor vettem észre egy érdekes dolgot.
Bootoláskor azt írja ki a képernyőre, hogy a processzor AMD Duron ( holott eddig Athlon XP volt).
A biosban a proci beállitása ugyan úgy vannak mint ezelőtt 13X166MHz :2167 MHz
Az XP Sajátgép menüben is azt írja, hogy AMD Duron processzor, valamint a CPUZ és az EVEREST is AMD Duron-ként azonositja. Az újra telepítés óta időnként újraindul gép, előtte ilyen nem volt.
Kérdésem, míért van ez, sérült a BIOS vagy rossz a telepítés? Van valakinek ötlete, mitévő legyenek? -
Fix
tag
Köszi
Erre a válaszra vártam.Aki utoljára hagyja el az országot, az kapcsolja le a villanyt. A tudás bűn, de nyugodj meg te ártatlan vagy. Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.
-
piqla
őstag
Sziasztok!
Daemon toolsal akarnek installalni egy programot, de hiaba mountolom be az elso kepfilet, nem akarja behozni az install menut. Miert nem vajh'?Szereted az állatokat?
-
REDeath
őstag
k.t.a már leírta, de vannak olyan monitorok amik valamiért nem állnak vissza 15 másodperc után ha ez előfordul és nincs képed, akkor bootnál válaszd az F8-al a spéci indításokat, és itt a VGA mód engedélyezése, ez 640*480 ~60Hz-t állít be alapértelmezettként
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
k.t.a.
senior tag
Gondolom LCD monitorod van. Teljesen fölösleges nagyobbra állítanod, mert nem lesz változás, max annyi, hogy nem látsz majd a monitoron semmit. Tönkre nem fog menni, kipróbálhatod nyugodtan. Ha túl magasra rakod, és fekete lesz a képernyő, akkor ne nyúlj a billentyűzethez, csak várj 15 másodpercet, és visszaáll.
-
Fix
tag
On:
Az én kérdésem.
Az én monitorom 1280x1024 60Hz tudja digitálisan.
De a karin belehet állítani nagyobb értéket.De ez nem megy a monitor kárára?
Tehát attol függetlenül, hogy mit tud a monitor felbontásban a kártyán be lehet állítani nagyobb felbontást?
A válaszokat előre is kösziAki utoljára hagyja el az országot, az kapcsolja le a villanyt. A tudás bűn, de nyugodj meg te ártatlan vagy. Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.
-
Dictator^
veterán
szeretnek biztonsagi masolatot keszeni 1 mar meglevo eredeti filmemrol, nagyon karcos asztali dvd meg alig viszi mar.
a filmnet engedi megnezni gepen, de lemasolni nem tudom.
nero kidob egy uzit hogy vedelemmel van ellatva.
dvd shrink nem tudja olvasni.
mivel probalkozzak?És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
DTF
aktív tag
Szia!
A Samsung 1 év gyári garanciát biztosít a telefonjai mellé. A nagy műszaki áruházakban is szintén 1 év, mivel gyári garanciával adják tovább őket.
Néhány kisebb GSM bolt ad 2 év garanciát is, de ez nem gyári, hanem csak bolti garancia. Tehát nem a Samsung szervízeli és tartja karban, hanem a GSM bolt.
[Szerkesztve]DTF
Aktív témák
Hirdetés
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Építő/felújító topik
- LG LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Laptopok alkatrésznek
- Laptopok alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest