Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- TCL LCD és LED TV-k
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- HP notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Aktív témák
-
Franticfox
tag
A másik Chieftec táp amivel próbáltam, az 24 tűs volt. Az is ugyanezt játszotta.
''Monas apó legyintett. Két kézzel is.''
-
Thrawn
félisten
válasz Franticfox #1196 üzenetére
Akkor esetleg CMOS clear és próba. Esetleg ha van kéznél másik táp akkor azzal is próba.
[Szerkesztve]Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
válasz Franticfox #1194 üzenetére
Szerintem a lapnak annyi. Szerintem.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Franticfox
tag
válasz Franticfox #1192 üzenetére
Új fejlemény: eltávolítva a proci 4-pines tápcsatlakozóját, nem áll le a gép, hanem szépen megy tovább, azzal a szépséghibával ugye, hogy nincs proci...
''Monas apó legyintett. Két kézzel is.''
-
tupacamaru
veterán
-
Franticfox
tag
Sziasztok!
A helyzet a következő: adott egy ABit NF-M2 nwiew alaplap egy 3000+-os Sempronnal, 512-es 800-as A-Dataval, egy 20 pines 430W-os Enermax táppal. A probléma: benyomom a power gombot, a működésjelző led bekapcsol, ventik felpörögnek, csakhogy egy másodperc múlva egy hang nélkül leáll az egész. Monitor be se kapcsol. Valami jótanács?''Monas apó legyintett. Két kézzel is.''
-
DTF
aktív tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés: szeretnék egy video CD tartalmát közvetlenül DVD-re másolni. Hogyan tehetem meg ezt a NERO-val? (már többször próbálkoztam, de sehogy sem jön össze)
köszönöm: DTFDTF
-
Cucli™
tag
köszönömtem szépen a helpet meseszépen szólnak most a kicsikék (L)
csakmert eddig a baloldalamon volt mindkét hangfal és eléggé hülyén jöttek ki a hangok játékok közben -
oppi
csendes tag
-
oppi
csendes tag
Sziasztok!Segítségre lenne szükségem!Adott egy WIRELESS ROUTER HEPBE HWG-R54
készülék.+egy asztali gép alaplapra integrált LAN-nal és egy laptop Wireless-lannal.
Az asztali PC-ből kihúzom a UTP-kábelt bedugom a WAN-feliratú csatlakozóba.A LAN-1 csatlakozón keresztül rákötöm az alaplapi LAN-ra.A kapcsolatot konfigurálom a USER MANUAL szerint.Böngészőt indítom beírom a megadott IP-t de semmi.A D-Link routerét simán tudtam telepíteni.(bár az nem vezetéknélküli volt)Köszi a türelmet előre is!
Lehet,hogy értetlen vagyok! -
icons
addikt
hogy raktál be még memóriát? most látom van 2*1GB-od, és emellé raktál 2*512őt, vagy egy 1Gset? a négy RAM együtt lehet gond, azokat sokszor nem tudja rendesen lekezelni, ha viszont három van, akkor sztem próbáld ki különböző párosírásokban, mert gondolom akkor az alap kettő nem melegedett, akkor az alapot, és egy másikat próbálj ki, ha mindenhogyan melegszik, akkor passzolom
-
Harti
senior tag
Sziasztok!
Az alaplapi chipset túlmelegedése okozhat fagyást???
Amióta beleraktam a gépbe még 1GB RAM-ot azóta néha kifagy teljesen!
Mindegyik slotban kipróbáltam már a RAM-okat de nincs változás!
Tesztelve voltak 6 órán át a modul-ok, nem hibásak!
Viszont a chipset iszonyú forró!
A memóriabővités okozhatja ezt???
[Szerkesztve] -
icons
addikt
-
Cucli™
tag
hello
szerintetek mennyire zavarná a vinyót(160gb samsung) a tőle 1-1,5 méterre lévő 80wattos jamo hangfal?
a mágneses mezőre gondolok
[Szerkesztve] -
icons
addikt
válasz Dr. Romano #1169 üzenetére
erre egyébként én is gondoltam, csak lusta voltam előkeresni a dobozt, vhol messze van eldugva
-
icons
addikt
válasz Shadows #1170 üzenetére
de most ez jó volt, ezaz, szal nekem ez tökéletesen megfelelt vagy Xideig, csak aztán krepált be, szal nem a feltelepített XP hibája (azaz nemhiszem, hogy a telepítéskor történt vmi), hanem vmikor később történt vmi...egyénként 12-én raktam fel ezt, és csak tegnap romlott el, csak közben fontos adatokat raktam fel...egyébként ha rendszervisszaállítok, és úgyse jó, akkor lehet vissza (tovább) állítani? vagy úgy lehet, hogy létrehozok egy visszaállítási pontot, aztán visszaállítom, és ha nem tetszik, visszajövök erre? remélem kb érthető
-
alitak
senior tag
Beírom újra, hátha vki tud segiteni:
Van egy Gembird adapterem [link], ami elméletileg USB szintű feszültséget ad ki. A Creative ZenV lejátszómat szerettem volna vele tölteni. Miután összedugok mindent, a lejátszó bekapcsol, kiírja, hogy Low Battery. Pár mp utan kikapcsol, majd újra bekapcsol, de nem tölt semmit. Mi lehet a probléma?Nec arte, nec marte | használt hardverek jó áron: http://goo.gl/lUwLkw
-
sekli
addikt
heló
VLC playerrel hogyan tudom ezt: [link] nézni, illetve rögzíteni...? -
icons
addikt
-
Shadows
senior tag
Tehát van 1 suse 9 linux ahoz kell valamilyen munkaállomás ami kellett volna az a xw6200 de ilyen nicns, vagy olyan chipsetes kellene amire a fent említett oprendszer felmegy és mindenképpen xeon 1 magos prociból kell 2
várom az ötleteteket
most hívtam a novelt ők nem tudnak sergíteni ott az oldal csodálkozzak
fontos lenne mert röpke 3 db kelleneCsak a cabriozás ad erőt és mindent elsöprő lendületet
-
icons
addikt
vki tudna válaszolni, vagy az is jó, ha mond egy ilyesfajta topikot, szal az lenne a problémám: felraktam XP-t, minden ok, kb fél hónap múlva elkezdett szarakodni a billentyűzet (csak játékok alatt, és pl ha nyomom a W-t (mint előre), akkor elkezd futni, de kb csak 5mp múlva áll le, de mindegyik irányítóbillenyűvel ez van (ha átrakom a nyilakra, akkor is...), ez van pl a Fable, SA, és a CoD2-vel is), tudtom szerint azóta a Media Player 11est szerettem volna felrakni, mást változás sztem nem volt (kivéve felraktam 2 modos progit, de azokat most le is szedtem (azóta ugrál a kép a SAban, és szemcsés (LCDm van DVIjal, szal nem értem...)), és még mindig ez van
mit tehetnék?
(MP11-et szerettem volna, nem tettem meg, úgyh megint az MP10es görgedezik...)
[Szerkesztve] -
-
The DJ
addikt
Na most egy nagyon alap dolgot fogok kérdezni, de mentségemre szóljon,hogy már jóideje nem volt sem időm sem energiám követni az eseményeket, szóval eléggé le vagyok maradva
Tehát: Melyik az előnyösebb vétel? Egy sima 64 bites 2000mhz-es AMD Turion procis laptop vagy egy Centrino 2 Duo T5500 1,66-os? Nem vagyok tisztában vele, hogy egy C2D proci mivel tud többet nyújtani egy átlagosnál Túl gyorsan fejlődik a technika, nemrég még 166 mh-es Cyrix-eket szerelgettem, most meg mi van...báhhhttps://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
Shadows
senior tag
válasz Newyorker #1156 üzenetére
Minimális rendszerigények
* Processzor: Athlon 64 3000+/Intel 2.8ghz
* Videókártya: Nvidia 6600/X800GTO (Shader Model 2.0)
* Memória: 768Mb/Windows Vista esetén 1Gb
* Merevlemez: 6Gb
* Internet: 256k+
* Optikai meghajtó: DVD
* Szoftver: DX9.0c; Windows XP
Ajánlott gép
* Processzor: Dupla magos (Athlon X2/Pentium D)
* Videókártya: Nvidia 7800GTX/ATI X1800XT (SM 3.0)
* Memória: 1.5Gb
* Merevlemez: 6GB
* Internet: 512k+
* Optikai meghajtó: DVD
* Szoftver: DX10;Windows Vista
[link]Csak a cabriozás ad erőt és mindent elsöprő lendületet
-
Newyorker
addikt
MSI 7900GTO-n fog menni a Crysis?!
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
sanyixXx
senior tag
hali
van 2 cd-nyi jpg-be bescannlet könyvem. ezeket szeretném kisebb méretűre alakítani (most kb. 2-3 megás mind és simán össze lehgetne nyomni sztem 200kb méretűre/darab), de egyszerre mindet. egyesével painttel vagy PS-sel okés, de így sok szűz képre van megoldás?
kösziRumot minden pohárba! | https://rumnagykovet.hu/
-
Vagyok
senior tag
Sziasztok. Ismertek olyat hogy flexibili neon házak dekorálására? lehet ilyet kapni? Lehet tudok hozni egy nagy adagot. Lenne erre kereslet? Jobb mint a cső.
-
-
REDeath
őstag
mennyibe kerül egy kétrétegú (DVD9) dvd lemez?
8 gigás HD movieknak kellene. (van amelyik rámegy sima dvd-re )
szerk: 1500 Ft felett vannak, szóval több mint valószínű, hogy nem írom ki őket, csak amik ráférnek egy sima dvd-re
ja és 1024*768-as monitoron is érezhetően szebb lesz a kép aHD filmeknél? (1280 pixel szélesek asszem, szóval nem lesz szemcsés az összehúzástól?)
[Szerkesztve]Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
Prego
senior tag
Hy,
Az történt ma, hogy az admin oldalunk egyik bug-ja miatt törlődött az egyik cikk szövege.
[link]
A szerző természetesen törölte a doc ot is amit írt, tehát az egész adatot nevezhetnénk elveszettnek.
Csakhogy az itthoni gépemen elméletileg rajta van, a Content.IE5 mappában valahol (IE7-et haszálok egyébként).
Itthon kíhúztam az UTP kábelt, és az egész mappát átmentettem egy másik particiómra.
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehetne előhalászni legalább a cikk szövegét (a képeket egy külön szerveren tároljuk).
Mivel azt észrevettem hogy a képeket biztos lementi az IE valahová, mivel csak elsőre töltődnek lassan, feltételezem, hogy a szöveg is lementődik. De rákerestem a képek neveire, és azokat sem találtam.
THXAki másnak vermet ás az a Stack Pointer
-
SzlobiG
félisten
[link] Ilyen kábellel összetudom kötni a hangkártyát meg a házimozit? Van a házimozin optikai kábel lehetőség gondolom ez a kábel jó hozzá.
-
mh197
őstag
Hali mindenkinek!
Lenne egy nagy kérdésem : Abit AA8X3 3rd-eye lapra akarok Win vista-t rakni a 32 biteset, vajon hogy telepítsem a raid0-t ebben az esetben? Van a vistának vmi alap beépített raid drivere, vagy hogy lehet működésre bírni? Most ha jól emléxem intel matrix raid vezérlő van benne.
Pls, win xp-hez van driverem, de a vista vajon hogy települ, az is kéri a floppy-t az elején a raid driverrel, vagy van már valami inteligensebb megoldása?
Előre is köszi minden segítséget! -
vati
senior tag
Ismer valaki olyan FF kiterjesztést, amivel adott URL-től kiindulva komplett website-okat lehet robotizáltan bejárni és letölteni?
Ne csak adott oldalt és az onnan nyíló oldalakat tudja lementeni, hanem X mélységig követve a linkeket, különféle szempontok szerint szűrve a letöltendő fájlokat. (mint a Teleport Pro,
WebZIP, WebSpider stb.)Asus TUF Gaming A17 / Ryzen7 6800H / 16GB / 512+1024 GB SSD / GeForce RTX 3050Ti "Vízen járni is könnyű, ha az ember tudja, hol vannak a cölöpök..."
-
Rick4
félisten
válasz greatchaos #1135 üzenetére
nem sikerült, a live cd-s winfossal át kellett írnom a boot.ini filet, mert ott belepiszkított valamit a ghost, és ezért nem volt képes indítani. de megoldottam, rápróbálok az arconisra is...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
ÁDI
aktív tag
válasz greatchaos #1137 üzenetére
a bootolás során megáll és várja a lemezt/Cd-t, hha berakom az XP-lemezt elindul a filek betöltése a lemezről, mely végén bejön a telepítő képernyője, ahol választhatom az XP telepítését, az XP javítását vagy a kilépést. A kilépést választom (nem akarom ráengedni a havítást ,mert 1x így már össze omlott egy rendszerem, csak a format c előtt...), ekkor újra indul a gép és lám, boot from cd felirat után betölti a z XP-t.
First boot device a HDD0, secon device a cd, third a floppy.
Hát, kicsit bővebben ennyi.
Nem tudom mi az ntldr, mindjárt kerestetem.... köszi az infót.SC: Avenger/P72, JG G3-SG1, 370;SRC MP5-AF 350, CM030 200; Jó Szerencsét, RC 1:18/1:12/1:10 Land Rover
-
alitak
senior tag
Hi!
Van egy Gembird adapterem [link], ami elméletileg USB szintű feszültséget ad ki. A Creative ZenV lejátszómat szerettem volna vele tölteni. Miután összedugok mindent, a lejátszó bekapcsol, kiírja, hogy Low Battery. Pár mp utan kikapcsol, majd újra bekapcsol, de nem tölt semmit. Mi lehet a probléma?Nec arte, nec marte | használt hardverek jó áron: http://goo.gl/lUwLkw
-
Shadows
senior tag
nekem olyan volt hogy a kék halálos vinyó nem tudta javítani a saját hibáját és beraktam a servíz gépbe és annyak vindows-a javította tod mikor ellenőrzi lemkozekvenciát bla bla és utánna vissza, és ment igaz még magán is lenyomott egy testet de jó.
elég szűken írtad le a hiba jellegét ha többet írnál jobb lenneCsak a cabriozás ad erőt és mindent elsöprő lendületet
-
ÁDI
aktív tag
Hi,
a probléma, hogy nem bootol be a gép a HDD-ről, hiába van a biosban így beállítva (csak lemezről sikerül).
Volt ''load bios default '' (elemet nem vettem ki, csak rákattintottam erre a gombra és tényleg beállt default értékekre...);
NOD32 és Antivir víruskeresés, Spy boot keresés, negatív eredményekkel ;
boot.ini file beszerzése mástól, ahol működik és lecserélése.
Rendszer visszaállítást nem tudok csinálni, mert csak ez a hónap választható és itt nincs visszaállítási pont.
Ha lenne ötlet, a format C-n kívül , hálásan megköszönném....
Ja, XP SP2 kb. 4 hónapja telepítve, konfig adataimnál
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]SC: Avenger/P72, JG G3-SG1, 370;SRC MP5-AF 350, CM030 200; Jó Szerencsét, RC 1:18/1:12/1:10 Land Rover
-
Rick4
félisten
segitseget kernek toletek nagyon bexoptam a norton ghostot, a franko rendszerem helyett most csak egy ghost pc dos akar indulni, semmi mas. evek ota hasznalom a 2oo3ast, eddig hibatlanul. most szerettem volna a biztonsag erdekeben egy mentest csinalni, szokas szerint feltelpitettem, a particio es a cel meghajto //dvd lemez// kivalaszt, indit, restart, hogy majd a dosos reszben kiirom dvdre a meghajtot. a pcdos ugyan elindul, de a szurke ablak nem jon be 1oo%ra, percekig vartam, semmi. restart, pcdos megint indul, valasztom a 2es opciot, hogy vissza a winfosba. ugyanaz, nem tudok bootolni. most egy live cd/s rendszerrel irok ide, perpill ennyi a max amit a gepem tud. esetleg otlet valakinek
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
The7up
tag
Nem pörög a skype-os topik, ezért hátha itt:
Gyors kérdés: skype backuphoz elég csak az doc and set/app dat könyvtárban lévö könyvtárat levenni és visszatenni telepítés után? Vagy van más hely is? ElsQsorban historyra lennék kíváncsi...Igazán makacs madár a sün. Csak akkor hajlandó repülni, ha belerúgok.
-
E300TD
tag
Meg tudná valaki mondani, hogyan kella WIN XP-t úgy beállítani, hogy az elején ne adja fel a meglévő felhasználók listáját, csak belépjen ? Haverom gépe így volt beéllítva, de egy win update után átállítódott
[Szerkesztve]A vallás akkor keletkezett, amikor az első csaló találkozott az első ostobával. "Voltaire" "A vélemény olyan, mint a fing, mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a máséra"
-
greatchaos
addikt
és nagyon fontos, hogy ne remegős keze legyen, mert többet árthat, mint használ!
-
greatchaos
addikt
azt ajánlanám (nekem nf7 csinálja ezt néha, full áramtalanítás után), hogy bios, tiltsd le a lant, restart, be windows, pár percig csinálj valamit, majd restart és be bios, majd kepcsold be a lant, egy próbát megér, nálam megoldja problémát, bár szerencsére ritkán jön elő
-
Shadows
senior tag
akkor ezek szerint ha bedugom nem pukkan el ugye
Csak a cabriozás ad erőt és mindent elsöprő lendületet
-
Shadows
senior tag
KÉPEN LÁTHATÓ EGY IDE WINYÓ FENEKE A VASTAG PONTAL SZEDETT MI CÉLT SZOLGÁLHAT VAJON UGYANIS UGY LÁTOM HOGY A FORRASZTÁSTÓL LETÖRT
A TELJES HÁTHA VALAKINEK SEGÍT
[link]
helpCsak a cabriozás ad erőt és mindent elsöprő lendületet
-
Convex
aktív tag
Sajnos kezd beigazolódni a gyanúm... A lap a ludas. Internetet nem lehet sehogy elővarázsolni. Xp telepítés, abit cd be driverek között a lan driver sehol. Ezt előzőleg már tapasztaltam egy aw8on, de nem tudom mennyire szokott ez előjönni más lapoknál, de nálam már ez a második ilyen hiba.
Ha azért tud vki vmit mondani, akkor ne tartsa magába... -
tothbe
addikt
válasz Aaron14 #1105 üzenetére
és az elsö fele:
Azért érdemes kikapcsolni, mert egy esetleges villámcsapás, túláram, stb kevésbé veszélyes rájuk, ha ki vannak kapcsolva, meg ugye akkor a stand-by-t sem fogyasztják, ami bár nem sok, összeadva azért összejöhet egy kis spórolás belőle.
A tinta akkor is kiszárad, ha be van kapcsolva a nyomtató, tehát ez ne legyen mérvadó.
2-3 hetente kell nyomtatni valamit, akkor nem fog beszáradni.
A szkennert arra csinálták, hogy müködjön, igy nem lesz baja töle. És a leirásodból arra gondolok, hogy párhuzamos portos a szkennered, mert az usb-seket a gép minden bekapcsoláskor lekérdezi, ezzel aktivizálja, tehát azok pl. mindig bekapcsolnak.By(e) Tothbe
-
tothbe
addikt
válasz Aaron14 #1106 üzenetére
kezdem a második felével, az a könnyebb:
1. msdna-n letölthetö már a vista, tehát sztm nemsokára tisztaszoftverben is annak kell lennie.
2. a ram nem gáz, ha egyformák, de legalább páronként mindenképpen azok kell, hogy legyenek(persze a legtutibb, ha mind egyforma)By(e) Tothbe
-
mhif
senior tag
Halitok,
notebook-os topikban nem nagy a forgalom, bedobom ide is:
lenne egyismim akinel az Acer Travelmate 233XV ( [link]) notija kezdi megadni magát. Konkrétan a képernyője vacakol. Nem vágom notikat, lehet most hülyeséget mondok de ezek nem szalagkábelesek mint régebbi telok aztán az kezdi megadni magát? No mind1...
A lényeg: tudnátok mondani olcsó, megbízható, bp-i notiszervízt ahol meg tudnák nézni neki?
Ne azt mondd, hogy itt meg ott láttam a körúton, hanem olyan helyre/személyre lenne szükségem amiben/akiben Te, kedves fórumozó pozitív tapasztalatokkal emlékszel vissza
thx, mhif -
Aaron14
őstag
Az előző hozzászólásomhoz fűznék még annyit hozzá, hogy:
-A vista mikor lesz elérhető tiszta szoftver programban az óvónők számára?
-4×512MB RAM egy ASUS A8N-E alaplapon nem gázos? Tehát nem instabil?
Előre is kösz!Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!!
Igazából ezzel még nem foglalkoztam, de ha a számítógépet kikapcsolom akkor ajánlott a nyomtató meg scanner meg minden kikapcsolása?
-Vagy csak akkor kell őket kikapcsolni ha huzamosabb ideig nem használom őket?
-A tinta nem szárad ki ha kivan kapcsolva a nyomtató?
-A scannernek nem tesz szerintem jót ha minden bekapcsolás után kb. 10 percig működik.Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Gabás
addikt
találkozott valaki hasonlóval: ADSL netnél ping nem megy, de Skype-ot lehet használni
wtf?
szerk: tűzfal, vírusirtó lelőve persze
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Laptopok alkatrésznek
- Laptopok alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest