Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Hobby elektronika
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Milyen RAM-ot vegyek?
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Metalmedve
csendes tag
Hali
Adott 2 egyforma HDMI kábel, amit egy toldóval össze kötöttem. A jel nem megy már át, túl hosszú, bár elvileg a toldó miatt működnie kéne. Valahogy megoldható, ? Akar kontakt spray, akár felbontás, vagy nem tudom miért veszíti el a jelet. Köszi! -
Metalmedve
csendes tag
Sziasztok!
Van egy ASRock H61M-HVS alaplapom, amin a szokásos 3 alaplapi kimenet van hang szinten. A leírásban, viszont ez szerepel: - 5.1 CH HD Audio (VIA® VT1705 Audio Codec)
Ezzel a via driverrel, csak azt tudtam elérni, hogy 4 hangfalat kezeljen, tehát 4.0
A kérdésem az lenne, hogy ki tudok e ebből facsarni 5.1-et? Esetleg más driverrel?
Köszönöm!
Maci
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Katana GF66 12UC 27% 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- Dell Latitude 5350 13.3" FHD IPS Intel Ultra 5 135U 32GB 512GB NVMe gar
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest