- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vitee
aktív tag
válasz AlyrArkhon #139906 üzenetére
Tudom mostmar, csak erdeklodtem
Nyilvan uj kabel lesz, ez ideiglenes megoldas, koszi mindenkinek"Life before death, strength before weakness, journey before destination."
-
Vitee
aktív tag
válasz Doky586 #139904 üzenetére
Csak kezzel tekertem oket ossze, nem forrasztottam, szembe voltak es igen, szigeteloszalaggal kuldtem csak ossze a parokat, aztan az egeszet korbe.
Ideiglenes megoldasnak most megteszi, de vagy uj kabelt kell vennem, aztan ujrahuzni az egeszet, vagy egy cat 6 keystone jack megoldas lehet?
Bar a legjobb az ujrakabelezes lenne[ Szerkesztve ]
"Life before death, strength before weakness, journey before destination."
-
Vitee
aktív tag
válasz Doky586 #139901 üzenetére
Az osszekotesrol nem tudok most kepek csinalni, de levagtam igy egy ethernet fejet, ami cat8, majd osszekotottem szinparok szerint a cat 6-os kabellel, aminek beszakadt ugye a csatija.
Paraszt megoldas, kokanykodas, de legalabb most 100megaval mukodik.
Mint a kepen is latni, annyira vekonyak az erek a fokabelben, hogy krimpelni nem birtam normalisan.
Ezeket blankoltam, osszekotottem es ennyi.[ Szerkesztve ]
-
Vitee
aktív tag
válasz Top cat #139895 üzenetére
Nope, en kozvetlen osszekotottem a szinparokat egymassal, kihagytam azt a koztes darabot, mint a kepen.
Konkretan osszetoldottam a megfelelo szineket egymassal, paronkent voltak, szoval elvileg ossze se kevertem oket.
Mukodni vegulis mukodik, csak a sebesseg nem a regi, ugye emiatt a kerdes, ha ujra megcsinalom csak cat 6- os toldassal mint az eredeti kabel, nem pedig a 8-as, akkor menne-e?!Geller72
A kabelt en vettem amazonon, ez is ilyen 15k kornyeken volt.
Egyebkent igazad van, egyszerubb lenne cserelni, es lehetett volna jobbat venni.
Annyira szivas volt behuzni, hogy elobb raprobaltam erre, meglatjuk Wz-hez, Diablohoz eleg lesz-e ez a 100-as.
Ha stabil lesz, akkor nem gorcsolok vele.
Ps-hez hasznalom csak."Life before death, strength before weakness, journey before destination."
-
Vitee
aktív tag
Sziasztok, remelem valaki tud segiteni.
Az egyik csaladtag leejtette a routert es beleszakadt a cat 6 ethernet kabelnek a feje.
A baj az, hogy az ethernet kabel 200 feet hosszu, a padlason keresztul megy ki egy lakokocsiba. Iszonyat szivas lenne a csere.
Lapos, irto vekony a kabel, igy vettem krimpelo set-et, de annyira vekony a kabel, hogy melleugrik es krimpelhetetlen, nincsenek a helyen a szines vezetekek, sokkal vekonyabbak mint az atlag ethernet kabelben levok.
Gondoltam egyet, talaltam itthon egy cat 8, regebbi normal meretu ethernet kabelt, elvagtam, hogy meglegyen a csati, blankoltam a 8 vezeteket, azt is ami beleszakadt, osszekotottem oket es mukodik.
A baj annyi, hogy csak 100mbps amit lat az eszkoz, nincs Gigabit - 1000mbps.
Ez a cat 6 + cat 8 osszekotes miatt lenne?
Gondolom kellene meg egy cat 6 es akkor mukodne?
Mit gondoltok?Elore is Koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Ingatlanos topic!
- Óra topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Hardcore café
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
- Kukirin G2 Master (max sebesség: 60km/h)
- ZOTAC GeForce GTX 1070 Ti AMP Edition 8GB
- Xiaomi Mi Band 5 6 és 7 új fekete szilikon szíj
- Xiaomi Mi Band 5 6 és 7 Super Mario mintás szilikon szíj
- Eladó Gaming PC i5-8500, 16GB RAM, R9 380, 1TB HDD - Kiváló Teljesítmény!
- ASUS TUF GAMING LAPTOP 144Hz 1660Ti 16Gb/1Tb ssd
- TUF Gaming VG28UQL1A HDMI 2.1 Gaming Monitor 28 4K UHD (3840 x 2160), Fast IPS, 144 Hz, 1 ms GTG,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest