Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsMarc
tag
Sziasztok!
Cooler master CK550 billentyűzetet lehet még itthon valahol magyar kiosztással venni?
-
CsMarc
tag
válasz CsMarc #118398 üzenetére
Ebben segítsetek légy szíves, nagyon fontos lenne!
Eddig a Dell Latitude-omhoz dokkolóval és displayporttal sikerült megoldanom, hogy meghajtsa teljesen. Most viszont nincs USB dokkolóm, így remélem nélküle is megoldható. Displayport-HDMI kábellel próbálkoztam, de azt írta ki a monitor, hogy csatlakoztassak egy mdp kábelt. Így nem volt jó neki valamiért.Köszi minden segítséget előre is.
Márk
[ Szerkesztve ]
-
CsMarc
tag
Sziasztok!
Acer Predatorhoz, hogyan tudok a legegyszerűbben USB dokkoló nélkül egy Dell U2715H külső monitort csatlakoztatni, hogy azt teljesen meghajtsa?
Köszi szépen előre is!
-
CsMarc
tag
Sziasztok!
A Dell Latitude-omhoz használtam dokkolót, ami az egész gépet kicsit megemelte és megdöntötte. Ezt eléggé megszoktam, most viszont lecseréltem egy 15,6"-os Acer Predatorra. A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnám legjobban megoldani, hogy ez is kicsit meg legyen emelve illetve döntve? Egy hűtő erre nekem jó megoldásnak tűnik így elsőre.
A kérdéseim a következőek lennének:
-Szüksége van-e ennek a gépnek az extra hűtésre?
-Ha igen, melyik hűtőt javasoljátok hozzá?
-Ha nem, milyen jobb opcióm van a gép emelésére/döntésére?
Köszi szépen előre is!
Márk
-
CsMarc
tag
Sziasztok!
A fő hangfalas topicot kerestem az előbb, de nem találtam, valaki belinkelné legyen szíves?
A kérdésem is ehhez a témához kapcsolódna:
Thonet & Vander Kürbisemet lecserélném egy bluetooth-os komolyabb változatra. Miket ajánlanátok 100.000 Ft alatti kategóriában? Ha nem muszáj nem is adnék ki érte ilyen sokat, filmezésre és zenehallgatásra használnám. Nagy bánatom ugyanis, hogy a Kürbisemet nem bluetooth-os változatban vettem.
[moderálva]Köszi a válaszokat,
Márk
[ Módosította: koxx ]
-
CsMarc
tag
Sziasztok!
Egy sürgős és gyors segítség kellene! A Dell Latitude E5530 laptopomban szeretnék processzort és RAM-ot cserélni. Az előbbiből az ebbe passzoló egyik legjobb i7-es processzort szeretném beletenni. (valaki már belinkelte nekem korábban e-bay-ről, de most nem találom) Melyik lenne ez?
Ha egy ilyen jóval erősebb proci kerül bele hűtést vagy mást is kell még cserélni? Ha igen, mit, mire?RAM-ból pedig az egyik 4 Gb-osat szeretném 8-asra cserélni, melyiket javasoljátok?
Köszi a válaszokat,
CsMarc
[ Szerkesztve ]
-
CsMarc
tag
Sziasztok!
Remélem jó topicban kérdezem meg, ha van ennél jobb, ahol szintúgy megkérdezhetem kérlek linkeljétek nekem.
Egy új számítógépet szeretnék venni/összerakatni és ebben szeretném a segítségeteket kérni.
Találtam egy jónak tűnőt, ezen az áron ez megérné vagy össze tudnátok ennyiért rakni jobbat?
Egyedül a RAM-ot nyomnám fel benne 16 Gb-ra, a többi nekem laikus szemmel stimmel.
Fontos lenne a gépben, hogy 200.000 Ft-nál árban ne menjen sokkal feljebb, hiszen inkább munkára és filmnézésre használnám. Két monitor lenne rákötve. Nem lenne gond, ha az újabb játékok is elfutnának rajta, de ez nem elsődleges szempont.
Amit fontosnak tartok:
-jobb i7-es processzor
-halk legyen
-240 Gb SSD
-16 Gb RAM
-jobb tápegység
-ha megoldható akkor egy videókártya, amin a mai játékok megfelelő minőségben elfutnak (de ez az utolsó szempont, hiszen elsősorban munkára és filmezésre kellene csak másodsorban játékra, de kis felárért hajlandó vagyok bele rakatni egy normálisabb videókártyát)Ezeken kívül melyek azok a részei a gépnek, amire még figyelnem kellene? Ilyen áron az elvárásaim alapján, hogy nézne ki a legjobb konfiguráció? Mibe kerülne ez?
Hol érdemes Budapesten a Corvin negyedtől elérhető távolságban gépet venni/összerakatni?Köszi a válaszokat előre is!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest