Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nand
csendes tag
Üdv,
Microsoft Office liszenszelésével kapcsolatban:
kérlek, javasoljatok nekem egy fórumot v valami lapot, ahol elmagyarázzák, h aktuálisan milyen céges liszenszeket tudok venni és azoknak mi a fedőneve. A Microsoft oldalon egyelőre nem bírtam boldogulni.
(azt tudom, h vannak a bérlős verziók, és a többi terméket pedig most már géphez kötik és nem tehető át új gépre http://www.hwsw.hu/hirek/49817/microsoft-office-2013-licenc.html )
Köszönöm.
N
-
nand
csendes tag
olyat láttam már, h a router nem bír dhcp alapján ipét adni az új csatlakozónak. tehát, ha megadtál egy random ip címet (pl 192.168.1.122) akkor működött. csak aztán el ne felesd visszaállítani, mert visszaállítás nélkül a normális helyeken sem fog menni.
sztem egy próbát megér, de persze ezer más is lehet az oka... -
nand
csendes tag
üdv,
bocs, ha nem ez a fórum.
kérlek, segítsetek ez mire való?
Alvarion universal indoor unit ac power adapterhttp://www.ebay.com/itm/Lot-4pcs-Alvarion-PS1073-0334B5555-Universal-Indoor-Unit-AC-Power-Adaptor-55V-/400412405555?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5d3a706f33&x=28&y=10
http://produto.mercadolivre.com.br/MLB-484140983-idu-da-alvarion-ps-1073-model-0334b555-black-_JModa eljutottam, h váltóáram hálózati adapter, de mire is való ez?
a rack szekrényben volt, mint régi már nem használt eszköz, csak még senki sem szanálta ki onnan.
van egy elektromos áram kábele és két utp csatlakozási lehetősége.el nem bírom képzelni mi ez.
köszönöm.
N
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1 humoros
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Viccrovat
- Magisk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.