Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee_13
őstag
Üdv!
Adott egy hp minipc win 10. Feltettem egy printcounductor nevű programot mert 46 Word doksit kellet nyomtatni. Mikor fenn volt akkor átvette a nyomtatószolgáltatást a win től és nem lehetett mással nyomtatni. Leszedtem a Revo Uninstall al elvileg a regisztriből is kigyomlálta. Próba nyomtatás működött. Viszont utána már nem nyomtat. Feldobja nullással a nyomtatási sort és kilép mindenből. Visszatettem a printcounductor egyszer nyomtat aztán az is elhal. Ha megint leszedem megint egyszer nyomtat. A services nyomtatási munkafolyamat fut.
Van valakinek valami ötlete mit lehet tenni, hogy a nyomtatás helyreálljon a fiók gyalulása nélkül?
-
-
atee_13
őstag
válasz Doky586 #121192 üzenetére
se hun se magyar nincs közte
azért nem értem a többit honnan tudja mert a letöltött srt-t ha megnyitom abban meg csak magyar nyelven van a szöveg időzítve
eddig nem volt ilyen problémám kb 1 éve kezdtem megnézni, pl a tgt2 évadát és az utolsó 2 rész elmaradt az évadból nemrég megnéztem úgy hogy a többi felirattal jó volt viszont az utolsó rész ezt csinálta
szedtem máshonnan feliratot azzal meg jó volt
de most minden leszedett felirattal ezt csinálja
-
atee_13
őstag
válasz Hosssszu #121189 üzenetére
Otthon megnézem, de lehet van úgy rémlik. Bár ott is ott van mellette az srt ugyan azzal a névvel, mert azt is külső vinyoról próbáltam, ha jól emlékszem. De ott is az angol jött és ha választanék akkor sorolja fel a rengeteg nyelvet amiben nincs a magyar, de kínai francia meg mindenféle igen.
Próbáltam, hogy sima txt-be bemásolom a magyar szöveget amit kivágok az srt-ből de azt nem vitte a tv.
-
atee_13
őstag
válasz Csupingo #121187 üzenetére
Nem, nincs semmilyen tv adás a TV-n (még bekötve sincs). Csak egy külső vinyó. Arról elindítom TGT 3 évad vagy a the boyz részt és a videó alatt van menü pont , hogy feliratok két nyíl a 2 irányban és lehet váltogatni. Amennyire megy az angol nagyjából jónak tűnik angolul. Feliratokat a hosszupuskás oldalról szedtem le.
-
atee_13
őstag
Üdv!
Kicsit off, de semelyik TV-s topikban nem nagyon jön reakció.
Van egy LA660s tv-m. Jó ideje nem néztem semmit feliratosan. Hétvégén akadt pár néznivaló. Azt tapasztaltam, hogy külső vinyóról hiába magyar az .srt ben a szöveg egy rakás nyelven jeleníti meg, kezd az angollal és vagy 60 fajta nyelv közül tudok választani mikor a menüben változtatnék a felirat nyelvén, de magyar az istennek nincs.
Kell valamit trükközni az srt-vel, hogy csak magyarul jelenjen meg, vagy eljárt a TVbeépített lejátszó felett az idő? (vannak régebről feliratok azokkal megy normálban)
-
atee_13
őstag
Sziasztok!
Nem tudom jóhelyen járok e. Olyan kérdésem lenne, hogy 2 win 10 es gépre 1 nyomtatót (hp 2015) szeretnék USB vel csatlakoztat. Megoldható ez egy y toldóval vagy egy USB hub al?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Milyen SSD-t vegyek?
- Windows 11
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Tőzsde és gazdaság
- Bestbuy játékok
- Gmail
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest