- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ESR10
újonc
válasz Marci112233 #144556 üzenetére
Alaplap: Asrock Fatility Z370 Gaming K6
Windowsból a 11es van felrakva, úgy rémlik hogy a pro verzió.Én arra gondoltam hogy valamelyik windows frissítés kavarhatott be. Próbáltam a biosban bekapcsolni a PWM módott, de bármit állítgatok csak alapfordulaton pörögnek a ventik. Nem reagálnak a terhelésre.
-
ESR10
újonc
Sziasztok!
Egy ideje észrevettem hogy a PC-m nem szabályozza a ventik fordulatszámát, így nagyobb terhelésnél túlmelegszik és újraindul.
Ez mitől lehet, és hogy tudom a legegyszerűbben kijavítani? -
ESR10
újonc
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Volt egy még letöltésben lévő nagy terjedelmű torrent fájl, amiről azt hittem hogy már rég letöltődött.
Nem tudom hogy sikerült ezt így benézni, pedig anno ez volt az első dolog amit csekkoltam.Elnézést kérek hogy feleslegesen raboltam az időtöket.
-
ESR10
újonc
Sziasztok! Boldog karácsonyt!
Miért lehet az hogy HDD-ről folyamatosan "eltűnik" a szabad lemezterület?
A napokban vettem észre hogy 0% szabad hely van az egyik HDD-n ami nagyon meglepet mert emlékeim szerint kb 100 GB-nak kellett volna lennie. Gyorsan letöröltem 2 filmet amivel felszabadult 20-25 GB. Másnapra újból 0%-ot írt. Ezután újból törölgettem, de pár óra múlva megint 0 volt a szabad kapacitás.Az utóbbi egy hétben semmilyen új programot nem telepítettem a gépre, nem került rá új adat. Mi okozhatja a jelenséget?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Keresek Asrock AM1H-ITX alaplapot
- Zsír Acer Nitro V16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/1TB RTX 4060 8GB FHD+ 165Hz
- Sony alpha 7C II ezüst váz, plusz FE 1.4/50 GM objektív
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest